Obnoviť stránku

Logitech Wireless Presenter R500s Graphite

4,7 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
39,90 €

Logitech Wireless Presenter R500s Graphite

Wireless PRESENTER R500S

prezentácia bez námahy.

Laserové ukazovátko Logitech Wireless Presenter R500 Graphite

PROFESIONÁLNA PREZENTÁCIA BEZ OBMEDZENí

Prezentácia nie je len o kvalitnom prejave, ale aj o spoľahlivých technológiách. Práve preto by každý dobrý prednášajúci mal vlastniť laserový prezentér Logitech Wireless Presenter R500s, ktorý vám umožní pohodlne prechádzať medzi jednotlivými stránkami až na vzdialenosť 20 metrov. Okrem toho disponuje aj precíznym laserovým ukazovátkom, s ktorým môžete upozorňovať na jednotlivé časti prezentácie, ako sú grafy, tabuľky či iné detaily. Ukazovátko Logitech R500s je optimalizované pre systémy Windows, macOS a najrozšírenejší prezentačný softvér.

HLAVNÉ FUNKCIE

Laserové ukazovátko Logitech Wireless Presenter R500 Graphite

PREZENTUJTE JEDNODUCHO

Ukazovátko Wireless Presenter R500s je nenáročný, spoľahlivý a bezproblémový prezentačný ovládač, vďaka ktorému sa budete môcť sústrediť na svoju prezentáciu. Ergonomický tvar s tromi tlačidlami umožňuje prechádzanie snímok prezentácie ľahko a s nebývalou istotou bez toho, aby ste museli neustále kontrolovať polohu prstov. K počítaču pripojíte prezentér R500s prostredníctvom priloženého USB prijímača alebo pomocou technológie Bluetooth. Napájanie zaisťuje jedna AAA batéria, ktorá je súčasťou balenia.

Laserové ukazovátko Logitech Wireless Presenter R500 Graphite

PREZENTÉR R500S MÁ LASEROVÉ UKAZOVATKO

Upozornite svojich poslucháčov na dôležité časti svojej prezentácie jednoducho pomocou jasne červeného laserového ukazovátka. Prostredníctvom aplikácie Logitech Presentation môžete upravovať funkcie jednotlivých tlačidiel, priebežne kontrolovať stav batérie alebo si nastaviť časovač na obrazovke. Aplikácia zároveň zamedzí prepnutiu počítača do režimu spánku či hibernácie v priebehu prezentácie.

Laserové ukazovátko Logitech Wireless Presenter R500 Graphite

PRODUKTIVITA NA DOSAH RUKY

Laserový prezentér Logitech Wireless Presenter R500s ohromí aj svojou veľmi dlhou výdržou batérie, ktorá je až 12 mesiacov. V prípade vypnutého laserového ukazovátka je to dokonca ešte o týždeň viac. Takú výdrž si prezentér R500s udržuje aj napriek tomu, že vysiela kvalitný signál až na vzdialenosť 20 metrov.

Laserové ukazovátko Logitech Wireless Presenter R500 Graphite

WIRELESS PRESENTER R500S MÁ DOKONALÚ ERGONÓMIU

Laserový prezentér Logitech R500s patrí medzi veľmi ergonomické produkty. Jeho jemný pogumovaný tvar dokonale padne do každej ruky. Vďaka rozdielnemu materiálu, ktorý bol využitý na ovládacie prvky a telo prezentéra, môžete jednoduchým hmatom rozpoznať rozdielne zdrsnené tlačidlá a ovládať celú prezentáciu bez jediného pohľadu mimo plátna.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálny dosah 20 m
Pripojenie USB prijímač, Bluetooth
Vybavenie Laserové ukazovadlo
Farba laserového ukazovadla Červená
Kód:  JT020g3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  910-005843

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03