Obnoviť stránku

Logitech Wireless Mouse M325 Light silver

4,8 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Mouse M325 Light silver

Bezdrôtová myš Logitech M325 bude vynikajúcim príslušenstvom každého notebooku. Je vybavená pokročilým optickým systémom Logitech Advanced, ktorý má na rozdiel od konvenčných riešení inak umiestnený senzor. Zmenou uhla snímače zbiera väčšie množstvo svetla a ponúka o poznanie lepšie snímanie aj na lesklých a hladkých povrchoch. Zároveň myška nepotrebuje tak intenzívny zdroj svetla, takže vydrží na jednu batériu až 18 mesiacov používania. K zvýšenej výdrži batérie jej napomáha aj inteligentný režim spánku.
Samozrejmosťou väčšiny polohovacích zariadení Logitech je skvelá ergonómia. U myši M325 tomu nie je inak. Ponúkne vám pokročilé tvarovanie, vďaka ktorému výborne padne do ruky. Navyše obsahuje pogumované časti, ktoré ešte navyšujú komfort používania. Tomu napomáha aj veľmi precízne spracované koliesko s hladkým chodom.
Komunikáciu myši s počítačom obstaráva miniatúrne USB prijímač Logitech Unifying, ktorého po zasunutí ťažko rozpoznáte v USB porte. Navyše s ním môžete spárovať naraz až šesť kompatibilných zariadení Logitech, napríklad rôzne myši, klávesnice či numerickej klávesnice. Vďaka tomu ušetríte USB porty vášho počítača a budete ich môcť využiť pre iné periférie. Prijímač prenáša dáta na roky overené a maximálne rezistentné frekvencii 2,4 GHz. Vďaka tomu sa nemusíte báť nežiaducich rušenie ani výpadkov signálu v nevhodný okamih.
Parametre a špecifikácie:
Tlačidlá:
3 vrátane kolieska
Senzor:
Typ: Logitech Advanced Optical (optický)
Pripojenie:
Logitech Unifying prijímač pracujúci na 2,4 GHz
Rozhranie: USB
Podporované OS:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Mac OS X 10.5 a novšie
Linux kernel 2.6 +
Obsah balenia:
Myš
Logitech Unifying prijímač
1x AA batéria (inštalovaná)
Užívateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 4 cm
Výška 5,7 cm
Hĺbka 9,8 cm
Hmotnosť 93 g

Použitie myši

Typ Cestovná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž 1,5 rokov
Ďalšie vlastnosti Miniatúrny senzor

Farba

Farba Strieborná
Kód:  MG103u5
Produktové číslo:  910-002335

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12