Obnoviť stránku

Logitech Wireless Mouse M175 čierna

4,6 1 673 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Mouse M175 čierna

Praktická bezdrôtová myš Logitech v sebe spája spoľahlivosť, rýchlosť a presnosť klasických drôtových myší s maximálnou slobodou používania u myší bezdrôtových. S výdržou na jedno nabitie batérie až 1 rok sa stane spoľahlivým nástrojom pre ovládanie počítača, notebooku či tabletu. Aj napriek svojej relatívne nízkej cene je však jej ergonómia výborne prepracovaná a myš sa skvele drží a ovláda.


Spolehlivost
 

Vždy spoľahlivá

Žiadne dlhé odozvy alebo dokonca výpadky spojenia. Miniatúrny nano prijímač určený pre pripojenie do USB portu vám poskytne spojenie, na ktoré sa môžete vždy maximálne spoľahnúť.


Energia na celý rok

S extrémne dlhou výdržou na jedno nabitie dosahujúce až jeden rok sa už nemusíte obávať žiadnych problémov. Kedykoľvek myš budete potrebovať, bude ihneď pripravená.

Výdrž baterie
 

Kvalita
 

Logitech - záruka kvality

Firma Logitech sa zaoberá výrobou periférií už dlhú dobu a je medzi užívateľmi veľmi obľúbená predovšetkým kvôli vysokej kvalite a dlhej životnosti ich výrobkov.


 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,5 cm
Výška 3,3 cm
Hĺbka 10 cm
Hmotnosť 129 g

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Výdrž 1 rokov
Ďalšie vlastnosti Miniatúrny senzor

Farba

Farba Čierna
Kód:  MG100e5
Produktové číslo:  910-002778

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09