Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Logitech Wireless Illuminated K800 US

4,8 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Illuminated K800 US

Bezdrôtová klávesnica Logitech Wireless Illuminated K800 automaticky prispôsobuje svoju intenzitu v závislosti od množstva svetla v miestnosti vďaka využitiu svetelných snímačov. Snímače pohybu naproti tomu detegujú, keď sa vaše ruky priblížia ku klávesnici, a podsvietenie zapnú - alebo ho naopak vypnú, akonáhle dáte ruky z klávesnice preč. Výsledkom je, že budete mať vždy k dispozícii jasné a zreteľné podsvietenie, a batéria klávesnice pritom vydrží dlhšie - až 10 dní bez dobíjania. (Skutočná výdrž batérií sa môže líšiť v závislosti od spôsobu používania, nastavenia a okolitých podmienok.)


Pri používaní podsvietenej bezdrôtovej klávesnice K800 vás nikdy nezaskočia vybité batérie - klávesnicu môžete používať neustále vďaka pripojovaciemu káblu s konektorom micro-USB, ktorý umožňuje klávesnicu počas písania dobíjať. Dobíjanie je rýchle a bezproblémové, takže batérie nebudete musieť nikdy meniť. Stačí pripojiť univerzálny kábel s konektorom micro-USB, ktorý interné batérie dobije.
Pretože pri dobrej klávesnici je dôležitý príjemný pocit pri písaní, klávesnica Logitech Wireless Illuminated K800 je vybavená systémom uloženia klávesov PerfectStroke a samotné klávesy majú tvar označovaný ako Logitech Incurve keys. Systém PerfectStroke zaisťuje, aby bol každý úder pohodlný, plynulý a úplne tichý. A Logitech Incurve - čiže prehĺbený dizajn v spojení s mäkko zaoblenými hranami odolných klávesov - napomáha udržiavať správne umiestnenie prstov na klávesnici, pričom prsty môžu hladko a pohodlne skĺzavať z jedného klávesu na iný bez ohľadu na dobu, ako dlho budete klávesnicu používať. Popisky písmen a znakov na klávesoch sú navyše veľmi odolné a nehrozí, že by sa používaním zotreli.
Bezdrôtová klávesnica s podsvietením Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 je tiež najnovším prírastkom v rade klávesníc a myší, ktoré sú kompatibilné s technológiou Logitech Unifying, a vyznačuje sa miniatúrnym prijímačom, ktorý po zapojení môže bez obáv zostať zapojený v USB porte vášho notebooku. Klávesnice kompatibilné s technológiou Unifying využívajú bezdrôtovú technológiu Logitech Advanced 2.4 GHz, ktorá zaručuje stabilné spojenie takmer bez oneskorenia alebo výpadkov.
Parametre a špecifikácie:
Bezdrôtová technológia:
Advanced 2.4 GHz
Možnosti napájania:
Micro USB napájanie
Batériové
Rozloženie klávesnice:
US - QWERTY
Doba výdrže:
až 10 dní
Systémové požiadavky:
Windows XP, Windows Vista alebo Windows 7
USB port
Internetové pripojenie pre stiahnutie softvéru
Obsah balenia:
Klávesnica Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800
Micro USB napájací kábel
Predlžovací kábel k receiveru
Užívateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska
Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Nízkoprofilové
Enter Jednoriadkový
Backspace Úzky
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 750 g
Kód:  MC050c3
Produktové číslo:  920-002394

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13