Obnoviť stránku

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 CZ

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 CZ

Bezdrôtová klávesnica má okrem štandardnej sady funkcií tiežpraktický touchpad. Táto All-in-One klávesnica máultra tenký dizajna poskytuje na jednom zariadení kompletné možnosti pre ovládanie počítača. Klávesnica je tak úplne nezávislá na myši a bezdrôtové prevedenie dovolí užívanie na stole aj na kolenách, kde ocenítehladký prechod z jedného ovládacieho prvku na druhý. Tým je ideálnym prostriedkom pre obsluhu multimediálneho počítača pripojeného k televízii v obývačke alebo pre hranie hier, kde nie je myši toľko potreba.
Prehnuté prevedenie klávesov Logitech Incurvepresne sadne tvaru prsta. Konkávne povrch a jemne zahnuté hrany prinesie intuitívne hmatovú informáciu pre rýchle písanie všetkými desiatimi. Systém klávesovLogitech PerfectStrokerovnomerne rozdeľuje potrebnú silu k úderu, čím bude stlačenie hladký a tichý aj pri stlačení hrany klávesy. Kombinuje to najlepšie zo sveta notebookových aj desktopových klávesníc. Ani miernepoliatiu tekutinou ju nezastaví. Nechýba "Hot" tlačidlá pre ovládanie prehrávača.
Touchpad funguje dobre okrem základných činností polohovanie či klikanie aj namultidotykové gestá. Touchpad podporuje13 unikátnych gest systému Microsoft Windows 8. Použite gestá pre prepínanie medzi aplikáciami, vyvolanie ponuky alebo sa jednoducho 3 prsty vráťte na hlavnú obrazovku. SoftvérLogitech SetPoint vám umožní upraviť nastavenia klávesnice a touchpad, Aby ste získali nástroj presne na mieru pre vás.
Miniatúrny Unifying prijímačbezdrôtovo pripojí klávesnicu k počítaču - stačí ho len zapojiť. Spojenie je spoľahlivé, takže môžete umiestniť klávesnicu na najvhodnejšie miesto a stále bude zaručený rýchly prenos dát bez oneskorenia. Vďaka inteligentnému riadeniu napájania vydržína jedny batérie až 6 mesiacov, Kedy sa počíta s miliónom úderov.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová

Rozhranie klávesnice

Rozhranie klávesnice Bezdrôtový USB prijímač

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Chiclet
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Úzke

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Touchpad, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 40,95 cm (409,5 mm)
Výška 14,53 cm (145,3 mm)
Kód:  MC001b39
Produktové číslo:  920-005143-CZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04