Obnoviť stránku

Logitech Universal Folio (UK)

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Universal Folio (UK)

Logitech logo

Pohodlné písanie ako na notebooku

UNIVERSAL FOLIO

Logitech Universal Folio

Konečne spôsob, ako jednoducho písať na tablete

Universal Folio je odolné puzdro s klávesnicou, ktoré umožní písanie ako na notebooku s ľubovoľným tabletom s veľkosťou 9 až 10 palcov. Jeho konštrukcia tablet udrží v optimálnom náklone 63°, či už píšete na stole alebo na kolenách. Pre milovníkov tabletov sa Logitech Universal Folio stane nepostrádateľným nástrojom pre rýchlejšie a komfortnejšie písanie.

Multifunkčné puzdro pojme aj stylus

Pre správne využitie puzdra stačí tablet vhodnej veľkosti a rozhrania Bluetooth 3.0, vďaka ktorému nikde netrčia káble. Po prvotnom spárovaní už potom len stačí kedykoľvek otvoriť puzdro a začať písať. Ak si chcete zjednodušiť aj dotykové ovládanie, Logitech Universal Folio má aj pozíciu pre uchytenie pera alebo stylusu (predajný samostatne).

Klávesové skratky pre iOS, Windows aj Android

Klávesy sú dostatočne veľké a zdvih dosť krátky na to, aby vám písanie nerobilo žiadne ťažkosti. Klávesnica puzdra Logitech Universal Folio navyše umožňuje špeciálnymi klávesovými skratkami ovládať špecifické funkcie zariadenia s operačnými systémami iOS, Android alebo Windows.

Fixná poloha

Konštrukciu puzdra Logitech Universal Folio môžete zafixovať tak, aby zostala v nemennej polohe. Vďaka tomu sa vám bude dobre písať aj na nerovnom povrchu (napríklad na kolenách).

Prémiový materiál

Špeciálny popruh udrží váš tablet bezpečne uzavretý v puzdre, aj keď ho budete prenášať v batohu alebo inej batožine. Universal Folio je vyrobené z veľmi odolných materiálov a stojí na prísnych normách spoločnosti Logitech.

Batérie s mimoriadnou výdržou

Pri použití klávesnice dve hodiny denne vydrží výmenná batéria CR2032 až 2 roky prevádzky.

Logitech Universal Folio

Jednoduché nastavenie

Moderné rozhranie Bluetooth 3.0 zabezpečí spoľahlivé párovanie klávesnice s tabletom a jednoduchú konfiguráciu v troch rýchlych krokoch.

Logitech Universal Folio

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Úzky
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 21,1 cm (211 mm)
Výška 2,5 cm (25 mm)
Kód:  MC056a1
Produktové číslo:  920-008341

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06