Obnoviť stránku

Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 čierna

4,5 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 čierna

Dotyky

Dotyky

Vychutnajte si prehliadanie v systéme Windows 8 - ľahko a s istotou. Myš T630 zjednodušuje dotykové ovládanie pomocou prirodzených, intuitívnych gest, pri vykonávaní ktorých budete vyzerať dobre - a cítiť sa dobre.

Pro více zařízení

Pre viac zariadení

Myš T630 je možné pripojiť k vašim zariadeniam pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth. A vďaka našej technológii Easy-Switch budete môcť ľahko prepínať medzi vašim Ultrabook alebo stolovým počítačom jednoduchým prepnutím vypínača.

Malé rozměry

Malé rozmery

Myš T630 disponuje super tenkým tvarom a je ľahká ako pierko, preto prakticky bez povšimnutia zapadne do brašny s počítačom alebo dokonca do vrecka aj tých najvypasovanejších džínsov. Vašu obľúbenú myš si budete môcť brať všade so sebou.


Vyvinutá pre ultrabooky

Myš Logitech Ultrathin T630 je spracovaná ako doplnok pre váš ultrabook. Krásny tvar, ľahkosť a jednoduché línie sú hlavné esenciou tejto prémiovej myši. Okrem toho zaberie minimum priestoru pri prenášaní v taške a vojde sa aj do vrecka.

Dotyková plocha

Dotyková plocha


Úchop konečky prstů

Úchop končekmi prstov

Perfektné tvary

Myš disponuje lešteným kovovým telom s dotykovou plochou, s ktorou využijete všetky možnosti systému Windows 8. Zjednoduší vaše požiadavky na ovládanie vďaka prirodzeným viacdotykovým gestám. Registruje deväť rôznych dotykových gest. Samozrejmosťou je tiež presný snímač reagujúci aj na tie najmenšie pohyby.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,9 cm
Výška 1,8 cm
Hĺbka 8,5 cm

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth

Použitie myši

Určenie Pre ľavákov

Senzor

Citlivosť 1 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Dotyková plôška

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Výdrž 10 d

Farba

Farba Čierna
Kód:  MG125g03
Produktové číslo:  910-003836

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19