Obnoviť stránku

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air čierna

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air čierna

Logitech Ultrathin Keyboard Cover je obal a zároveň bezdrôtová klávesnica, určená pre najnovší tablet iPad Air. Vaše zariadenie je tak chránené ako na povrchu obrazovky, tak na zadnej strane, kde má dokonca hliníkový kryt. Zároveň však nie je narušený ľahký a elegantný tvar iPadu, váži totiž len 330 g. Klávesnica komunikuje s tabletom pomocou technológie Bluetooth, ktorej dosah je až 10 m. Nabíjanie prebieha cez USB port a výrobca udáva vynikajúca životnosť batérie - pri používaní priemerne 2 hodiny denne vydrží v prevádzke až výborné 3 mesiace.
Samotná klávesnica sa bude veľmi rýchlo tešiť vašej veľkej obľube. Jedinečné rozloženie dopraje jednotlivým klávesám pomerne dosť priestoru a nehrozí teda záplava preklepov. Naopak sa dočkáte rýchleho a pohodlného písania. Kryt možno zapojiť veľmi ľahko vďaka jemnému dosadnutiu silných integrovaných magnetov. Po skončení práce stačí obal jednoducho zaklapnúť a ako iPad, tak klávesnica prejdú do režimu spánku. Po odklopení sa opäť automaticky naštartujú. Svojim účelným dizajnom skvele doplní iPad Air, s ktorým rýchlo vytvoria nerozlučnú dvojicu.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
iPad Air
Funkcie:
Silné integrované magnety
Bluetooth (dosah až 10 m)
Po zaklapnutí uspí zariadenie aj klávesnicu
Výdrž batérie:
Na plné nabitie až 3 mesiace (pri 2 hodinách písania denne)
Obsah balenia:
Klávesnica Ultrathin Keyboard
USB kábel na nabíjanie
Dokumentácia
Rozmery (V x Š x H):
240 x 169,5 x 7,3 mm
Hmotnosť:
330 g
Farebné vyhotovenie:
Čierne

Kód:  MC055u11a
Produktové číslo:  920-005517

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07