Obnoviť stránku

Logitech Ultrathin Keyboard clip-on cover - space grey

3,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Ultrathin Keyboard clip-on cover - space grey

Logitech Ultrathin Keyboard clip-on cover

Ideálny doplnok pre iPad Air

Píšte rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Prepracovaná klávesnica s dostatočným rozstupom klávesov vám pomôže vyhnúť sa otravným preklepom. Na ovládanie tabletu slúži aj niekoľko špeciálnych tlačidiel navrhnutých priamo pre operačný systém iOS.


Možno ho ľahko a spoľahlivo pripevniť k iPadu

Rýchle párovanie puzdra a iPadu Air 2 je zabezpečené pomocou technológie Bluetooth. Jedinečný je aj systém uchytenia tabletu. Stačí zariadenie priblížiť k magnetickému klipsu, ktorý prístroj udrží v každej situácii.

Logitech Ultrathin Keyboard clip-on cover

Logitech Ultrathin Keyboard clip-on cover

Batéria s dlhou životnosťou

Puzdro vyniká aj dlhou výdržou batérie. Tá pri priemernom používaní dve hodiny denne vydrží celé dva roky, v prípade potreby ju ľahko vymeníte. Inteligentný systém napájania automaticky aktivuje alebo deaktivuje režim spánku a prebudí tablet pri obyčajnom otvorení puzdra.


Hliníkové spracovanie

Nastavte tablet do polohy, ktorá vyhovuje vám a vašim očiam, polohovací slot je naozaj flexibilný. Hliníkové spracovanie dokonale korešponduje s vyhotovením tabletu.

Logitech Ultrathin Keyboard clip-on cover
Kód:  MC058a1a
Produktové číslo:  920-006530

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06