Obnoviť stránku

Logitech Type + keyboard cover - carbon black

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Type + keyboard cover - carbon black

 Logitech Type+ keyboard cover

Ideálny doplnok pre iPad Air 2

Chytrá kombinácia púzdra a klávesnice okamžite premení váš iPad Air 2 v úplne dokonalé zariadenie. Klávesy majú dostatočný rozostup, písanie textov tak bude rýchlejšie a vyhnete sa nepríjemným preklepom. Na ovládanie tabletu slúži aj niekoľko špeciálnych tlačidiel navrhnutých priamo pre operačný systém iOS.


Rýchle párovanie

Rýchle párovanie puzdra a iPadu Air 2 je zabezpečené pomocou technológie Bluetooth. Jedinečný je aj systém uchytenia tabletu. Stačí zariadenie priblížiť k magnetickému klipu, ktorý prístroj udrží v každej situácii.

 Logitech Type+ keyboard cover

 Logitech Type+ keyboard cover

Batéria s dlhou životnosťou

Na klávesnici môžete písať až tri mesiace pri priemernom používaní dve hodiny denne. Inteligentný systém riadenia napájania vypne klávesnicu, keď ju práve nepoužívate a tablet uvedie do režimu spánku. Pre zapnutie stačí púzdro otvoriť.


Kvalitné spracovaný

Hoci je púzdro naozaj ľahké (430 g) a tenké (17,1 mm), moderné materiály použité pri výrobe zaručujú maximálnu ochranu. Pri každodennom používaní iste oceníte ďalšiu skvelú vlastnosť, a to dlhú výdrž batérie na jedno dobitie.

 Logitech Type+ keyboard cover
Kód:  MC058a2a
Produktové číslo:  920-006591

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19