Obnoviť stránku

Logitech Z533 Multimedia Speaker System

4,6 64 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
119,90 €

Logitech Z533 Multimedia Speaker System


Z533_power

Silný zvuk, ktorý vás ohromí

Nechajte sa unášať čistým a silným prednesom reproduktorov Z533 od firmy Logitech. Vďaka dvom 2,5 palcovým plnorozsahovým reproduktorovým meničom s fázovou kalotou s 60 W RMS a špičkovým výkonom až neuveriteľných 120 W, si budete môcť vychutnávať svoju obľúbenú muziku kdekoľvek a bez kompromisov. Navyše sú reproduktory vyrobené z tých najlepších dostupných materiálov, čo dáva ešte viac vyniknúť podarenému elegantne čiernemu dizajnu s luxusnými zlatými prvkami.


Z533_bass

Úchvatné basy

Vychutnajte si bohaté, dynamické basy so subwooferom s otvorom na čelnej strane, ktorý dá vyniknúť každučkému tónu. S priemerom dvoch palcov a svojim valcovým prevedením s obojstranným hrdlom vylepšuje nízkofrekvenčnú odozvu, vďaka čomu budú filmové akčné scény vykonané v takmer kino kvalite a vášmu obľúbenému albumu poskytnú zase o niečo viac hudobných detailov na preskúmanie.


Pripojte svoje obľúbené zariadenia

Logitech Z533 nie sú len tak obyčajnými reproduktormi pre váš počítač. Okrem možnosti pripojenia napríklad k tabletu, šikovnému telefónu, poskytujú aj možnosť pripojenia napríklad k televízoru prostredníctvom 3,55 mm zdierok, či RCA vstupov. Rovnako nebude problém ani s pripojením obľúbenej konzoly PlayStation 3, či Xbox 360.

Z533_devices

Ovládanie na dosah ruky

Vďaka prítomnosti ovládacieho panela budete mať vždy jednoduchý a rýchly prístup k ovládaniu napájania, hlasitosti i basov. Okrem šikovných a inteligentne rozmiestnených ovládacích prvkov je následne panel vybavený aj ďalšou 3,5 mm zdierkou, vďaka ktorej ľahko k zariadeniu pripojíte napríklad svoj chytrý telefón, tablet, či MP3 prehrávač. Svoju obľúbenú hudobnú kolekciu tak budete mať stále pri sebe.

Z533_panel

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 8 Ohm

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Pripojenie subwoofera Drôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 10 cm
Hĺbka 8,5 cm
Výška 17,5 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 25,5 cm
Hĺbka 19,5 cm
Výška 26,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 5,5 kg

Určenie

Určenie K počítaču

Farba

Farba Čierna
Kód:  JL010d5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  980-001054
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12