Obnoviť stránku

Logitech Speaker System Z333

4,6 275 hodnotení
62,90 €

Logitech Speaker System Z333


Z33_repro

Silný zvuk, ktorý vás ohromí

Nechajte sa unášať čistým a silným prednesom reproduktorov Z333 od firmy Logitech. Vďaka dvom plnorozsahovým reproduktorovým meničom so 40 W RMS a špičkovým výkonom až neuveriteľných 80 W, si budete môcť vychutnávať svoju obľúbenú muziku kdekoľvek a bez kompromisov. Navyše sú reproduktory vyrobené z tých najlepších dostupných materiálov, čo dáva ešte viac vyniknúť podarenému elegantne čiernemu dizajnu s krásnymi tvarmi.


Z333_sub

Úžasne dunivé basy s možnosťou nastavenia

Vychutnajte si bohaté, intenzívne basy vďaka veľkému subwooferu s meničom s priemerom 5 palcov. Presmerovaním nízkych frekvencií do tohto špecializovaného subwoofera vám systém poskytne najoptimálnejší dojem z počúvania a umožní vám vychutnať si basy tak, ako boli pôvodne nahrané. S pomocou ovládača hlasitosti si následne môžete úroveň vášho subwoofera doladiť podľa vlastnej chuti.


Rýchle a jednoduché ovládanie

Vďaka prítomnosti ovládacieho panelu si možno zvoliť nielen úroveň hlasitosti, či za pomoci na ňom umiestneného 3,5 mm konektora zapojiť mikrofón pre ničím nerušené počúvanie, ale takisto je možné jeho prostredníctvom ľahko ovládať aj napájanie systému.

Z333_controller

Pripojte svoje obľúbené zariadenia

Logitech Z333 nie sú len tak obyčajnými reproduktormi pre váš počítač. Okrem možnosti pripojenia napríklad k tabletu, šikovnému telefónu, poskytujú aj možnosť pripojenia napríklad k televízoru prostredníctvom 3,55 mm zdierok, či RCA vstupov. Rovnako nebude problém ani s pripojením obľúbenej konzoly PlayStation 3, či Xbox 360.

Z333_device

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, AUX, RCA – Cinch

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Pripojenie subwoofera Drôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 10,8 cm
Hĺbka 9 cm
Výška 19,2 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 23 cm
Hĺbka 15,7 cm
Výška 23,2 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3,17 kg

Určenie

Určenie K počítaču, Herné
Kód:  JL010a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  980-001202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11