Obnoviť stránku

Logitech Rally Mic Pod

325,79 €

Logitech Rally Mic Pod

Chcete si zaobstarať to správne zariadenie na nahrávanie, či prenášanie zvuku? Dynamický mikrofón Logitech vám rozhodne uľahčí prácu. Na získanie požadovaného výsledku, je potrebné vyberať podľa správnej smerovej charakteristiky. Mikrofón je vybavený na bezproblémové nahrávanie zvuku zo všetkých strán, to sa vám určite zíde ak chcete nahrávať aj zvuky okolia. Stolné mikrofóny patria k tým najvyhľadávanejším. Obľúbené sú, pretože sa dajú používať ako profesionálne, tak aj v bežnej domácnosti. Hodnota citlivosti dosahuje -27 dB, pričom sa môžete spoľahnúť na pravidlo priamej úmery – čím väčšie číslo, tým väčšia citlivosť. Po inštalácii mikrofónu na správne miesto ho stačí pripojiť pomocou kábla s koncovkou micro USB. Vďaka kvalitnému mikrofónu Logitech Rally Mic Pod bude práca so zvukom oveľa jednoduchšia.

Zásadné vlastnosti mikrofónu Logitech Rally Mic Pod

  • Postará sa o zhotovenie kvalitnej zvukovej stopy
  • Dynamická konštrukcia mikrofónu sa perfektne hodí na otvorené vystúpenia, živé vstupy, hudobnú produkciu, ale aj domáce použitie
  • Perfektný na nahrávanie zvukov zo všetkých smerov
  • Elegantný videokonferenčný stolný mikrofón
  • Dokáže pracovať s frekvenciou od 90 do 16 000 Hz
  • Pripojenie k nahrávaciemu zariadeniu je zabezpečené pomocou micro USB

Ďalšie vlastnosti mikrofónu Logitech

Prístroj dokáže pracovať s frekvenciami od 90 do 16 000 HzV prípade, že trpíte priestorovou tiesňou, oceníte aj rozmery: 10,2 × 2,1 × 10,2 mm.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Dynamický
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 90 Hz
Frekvencia do 16 000 Hz
Citlivosť -27 dB

Pripojenie

Pripojenie Micro USB

Vlastnosti

Vhodné pre Mluvené slovo

Rozmery

Šírka 10,2 mm
Výška 2,1 mm
Hĺbka 10,2 mm
Kód:  JS046a3a4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  989-000430

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13