Obnoviť stránku

Logitech MX Master 2S Midnight Teal

4,9 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Master 2S Midnight Teal

Logitech logo

Nová úroveň produktivity

MX MASTER

Logitech MX Master 2S

Inovatívne ovládanie viacerých počítačov

Špičková myš od spoločnosti Logitech je určená naozaj pre náročných používateľov. Vďaka softwaru Logitech Flow budete môcť ovládať až tri počítače súčasne pomocou jedinej myši a kopírovania/vkladanie obsahu medzi nimi. MX Master 2S Midnight Teal je optimalizovaná ako pre Windows, tak pre MAC a je doplnená pokročilými funkciami s presným, jednoduchým ovládaním, vrátane vlastného prispôsobenia.

Funguje všade

Logitech MX Master 2S Midnight Teal je vybavená špičkovým a celkom novým senzorom s presnosťou 4 000 dpi. Vďaka nemu bude snímanie a pohyb myši po podložke maximálne presný a to dokonca aj na sklenenom podklade.

Logitech MX Master 2S Midnight Teal
Logitech MX Master 2S Midnight Teal

Bleskové nabíjanie

Nabíjanie je jednoduché. Stačí myš prepojiť pomocou microUSB konektoru s vaším počítačom. Iba za 3 minúty máte nabité na celý deň prevádzky. V prípade plného nabitia môžete MX Master 2S Midnight Teal používať až 70 dní.

Uľahčite si prácu

Prechádzanie dokumentov a kopírovanie nebolo nikdy jednoduchšie. Pomocou nastaviteľné rýchlosti rolovacieho kolieska, môžete jednoducho prejsť aj niekoľkostránkový text. Ak pracujete s fotografiami, oceníte postranné koliesko, s ktorým si užijete posun do strán.

Logitech MX Master 2S Midnight Teal
Logitech MX Master 2S Midnight Teal

Easy-Switch

Myš je možné s počítačom prepojiť pomocou priloženého snímača Logitech Unifying alebo bezdrôtovej technológie Bluetooth. Logitech Easy-Switch vám naopak umožní spárovať MX Master 2S Midnight Teal až s tromi zariadeniami a jednoducho medzi nimi prepínať stlačením tlačidla.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8,57 cm
Výška 4,84 cm
Hĺbka 12,6 cm
Hmotnosť 145 g

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth, USB

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 4 000 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko Dve kolieska, S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné

Farba

Farba Modrá
Kód:  MG125e2a
Produktové číslo:  910-005140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09