Obnoviť stránku

Logitech MX Anywhere 3S Pale Grey

4,5 34 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA15
Kód bude uplatnený automaticky.
71,32 €
Garancia najlepšej ceny
83,90 €

Logitech MX Anywhere 3S Pale Grey

Logitech MX Anywhere 3S

kompaktnÁ. bezdrôtová. výkonná. tichá.

Logitech MX Anywhere 3S

POHODLIE NA ĽUBOVOĽNOM MIESTE

Zoznámte sa s Logitech MX Anywhere 3S – obľúbenou kompaktnou bezdrôtovou myšou vyznačujúcou sa mimoriadnou presnosťou na ovládanie novej úrovne. Teraz s tichými tlačidlami, ktoré vám poskytnú nielen slušnú hmatovú odozvu, ale aj veľmi tiché klikanie. Myš na PC MX Anywhere 3S je tiež vybavená optickým senzorom s rozlíšením 8K, vďaka čomu jemnýmipohybmi pokryjete viac priestoru. Navyše počítačovú myš môžete používať na akomkoľvek povrchu, a to dokonca aj na skle.

HLAVNÉ FUNKCIE

Logitech MX Anywhere 3S

TICHO, KTORÉ SI ZAMILUJETE

Bezdrôtová myš Logitech MX Anywhere 3S prichádza s funkciou ešte tichšieho klikania v porovnaní s myšou MX Anywhere 3, pričom poskytuje stále uspokojujúcu odozvu, avšak s oveľa menším hlukom. Klikanie vás už nebude rozptyľovať a umožní lepšie sústredenie.

Logitech MX Anywhere 3S

MYŠ NA POČÍTAČ LOGITECH MX ANYWHERE 3S USNADŇUJE PRÁCU

Prechádzanie dokumentov a kopírovanie nebolo nikdy jednoduchšie. Myš na PC Logitech MX Anywhere 3S disponuje najrýchlejším a najpresnejším rolovacím kolieskom MagSpeed. Jednoducho tak môžete prechádzať aj niekoľkostránkové texty – pokojne až 1 000 riadkov počas jednej sekundy.

Logitech MX Anywhere 3S

PRACUJTE KEDYKOĽVEK A KDEKOĽVEK

Počítačovú myš Logitech MX Anywhere 3S môžete prostredníctvom funkcie Easy Switch pripojiť až k 3 zariadeniam súčasne. Využijete k tomu bezdrôtovú technológiu Bluetooth. Myš spolupracuje s operačnými systémami Windows, macOS, Chrome OS alebo Linux a je kompatibilná s prijímačom Logi Bolt (nie je súčasťou). Tiež disponuje certifikátomEngineered for Intel Evo – už žiadne adaptéry, káble alebo problémy.

Logitech MX Anywhere 3S

RÝCHLE USB-C NABÍJANIE

Logi Options+ vám umožní si prispôsobiť rýchlosť snímania pohybu, funkcie tlačidiel, priradiť špecifické profily pre jednotlivé aplikácie a mnoho ďalšieho tak, aby myš na PC bola pripravená na akékoľvek vaše pripojené zariadenie. Logitech MX Anywhere 3S pohodlne dobijete prostredníctvom dodávaného USB-C kábla a na jedno nabitie vydrží až 70dní. Funkcia rýchleho nabíjania zaistí, že po iba 1 minúte nabíjania získate až 3 hodiny prevádzky.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth, USB-C
Typ batérie Li-pol

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Kompatibilita

Kompatibilita Android, Windows 10, Windows 11, iPadOS, Linux, Google Chrome OS

Senzor

Citlivosť 8 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI, Tiché
Koliesko Hyperscroll

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Výdrž 70 d
Ďalšie vlastnosti Požívateľské profily, Logi Bolt ready

Rozmery a hmotnosť

Šírka 10,05 cm
Výška 3,44 cm
Hĺbka 6,5 cm
Hmotnosť 99 g

Farba

Farba Tmavosivá
Kód:  MG125e4c2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  910-006930

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08