Obnoviť stránku

Logitech MX Anywhere 2S

4,7 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Anywhere 2S

Logitech logo

Nová úroveň produktivity

MX MASTER

Inovatívne ovládanie viacerých počítačov

Špičkovú myš od spoločnosti Logitech budete môcť používať kdekoľvek – v kaviarni, v lietadle, vlaku či v kancelárii. Vďaka softwaru Logitech Flow budete môcť ovládať až tri počítače súčasne pomocou jedinej myši a kopírovania/vkladania obsahu medzi nimi. MX Anywhere 2S je optimalizovaná ako pre Windows, tak pre MAC a je doplnená pokročilými funkciami s presným, jednoduchým ovládaním, vrátane vlastného prispôsobenia.

Funguje všade

Logitech MX Anywhere 2S je vybavený špičkovým a celkom novým senzorom s presnosťou 4 000 dpi. Vďaka nemu bude snímanie a pohyb myši po podložke maximálne presné a to dokonca aj na sklenenom podklade.

Bleskové nabíjanie

Nabíjanie je jednoduché. Stačí myš prepojiť pomocou microUSB konektoru s vaším počítačom. Iba za 3 minúty máte nabité na celý deň prevádzky. V prípade plného nabitia môžete MX Anywhere 2S používať až 70 dní.

Uľahčite si prácu

Prechádzanie dokumentov a kopírovanie nebolo nikdy jednoduchšie. Jediným otočením rolovacieho kolieska môžete jednoducho prejsť aj niekoľkostránkový text.

Easy-Switch

Myš je možné s počítačom prepojiť pomocou priloženého snímača Logitech Unifying alebo bezdrôtovej technológie Bluetooth. Logitech Easy-Switch vám naopak umožní spárovať MX Anywhere 2S až s tromi zariadeniami a jednoducho medzi nimi prepínať stlačením tlačidla.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,16 cm
Výška 3,44 cm
Hĺbka 10,03 cm
Hmotnosť 106 g

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth, USB

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 4 000 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Farba

Farba Čierna

V balení

V balení Unifying prijímač
Kód:  MG125e3
Produktové číslo:  910-005153

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13