Obnoviť stránku

Logitech Advanced Combo CZ + SK

4,4 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Advanced Combo CZ + SK

Logitech advanced Combo cz + sk

Jednoducho dokonalÁ ZOSTAVA

funkčne i dizajnovo vyladenÁ ZOSTAVA

Ak hľadáte kvalitnú combo zostavu pre váš počítač zbystrite pozornosť, pretože Logitech vám predstavuje modernú bezdrôtovú zostavu Advanced Combo. Veľmi rýchlo si zvyknete na pohodlie, ktoré táto súprava prináša spolu s vysokou presnosťou a spoľahlivosťou. Bezdrôtová QWERTZ klávesnica aj myš komunikujú prostredníctvom jedného USB nano prijímača s dosahom až 10 metrov.

HLAVNÉ FUNKCIE

KVALITNÉ VYHOTOVENIE

Klasické rozvrhnutie klávesov s českou a slovenskou lokalizáciou vás ničím neprekvapí, rovnako ako dôverne známy povrch. Budete sa vďaka tomu cítiť ako doma hneď pri prvom stretnutí prstov s klávesnicou.

DÔVERNE ZNÁME ROZVRHNUTIE KLÁVESOV

Vďaka optimalizácii bola zvýšená presnosť klávesov a znížený hluk pri stlačení – a vaše prsty sa vďaka dôverne známemu povrchu a rozvrhnutiu klávesov budú ihneď cítiť ako doma. Opierka zápästia a nastaviteľné sklopné nožičky sa postarajú o vaše pohodlie pri dlhom sedení pri stole.

POHODLNÁ, PROFILOVANÁ MYŠ

Vďaka profilovanému tvaru a mäkkému pogumovanému bočnému uchopeniu vám bezdrôtová myš pohodlne sadne do dlane (ľavej i pravej ruky) – a vďaka zdokonalenému snímaniu a presnému ovládaniu kurzora budete mať všetko pod kontrolou.

PRODUKTIVITA NA DOSAH RUKY

Praktické aj tie nepostrádateľné prístupové klávesy vám poskytnú priamy prístup k funkciám na ovládanie médií, kalkulačky a kontrole stavu batérie. Predvolené klávesy Fn môžete pomocou softvéru Logitech Options prispôsobiť vašim konkrétnym potrebám.

SPOĽAHLIVÁ A NENÁROČNÁ

V praxi určite oceníte, že klávesnica dokáže fungovať až 36 mesiacov a batéria v myši vydrží približne 12 až 18 mesiacov, kým ich bude potrebné vymeniť. Navyše je klávesnica odolná aj proti poliatiu až 60 ml tekutiny.

MULTIMEDIÁLNE TLAČIDLÁ

Klávesnica je vybavená nepostrádateľnými tlačidlami na ovládanie hlasitosti, púšťanie kalkulačky, alebo na kontrolu stavu batérie.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB, Bezdrôtový USB prijímač
Typ batérie AA

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Typ spínača

Typ spínača LK optic

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 45,73 cm (457,3 mm)
Výška 2,4 cm (24 mm)
Hĺbka 193,3 cm (1 933 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 805 g

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  MC049c02
Produktové číslo:  920-009086

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13