Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon

4,6 67 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon

 
Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon

bezdrôtová myš pre tri počítače.

Logitech M720 Triathlon

univerzálne použitie s dlhou výdržou batérií.

Bezdrôtová optická myš Logitech M720 Triathlon je navrhnutá predovšetkým pre všestranné použitie vďaka možnosti plynulého prepínania medzi tromi počítačmi. Výraznou dominantou je ergonomické prevedenie a elegantná čierna farba, ktorá sa hodí k bežným aj štýlovo dizajnovým notebookom a počítačom. Až dvojročnú výdrž bezdrôtovej myši zaisťuje energeticky úsporná technológia Bluetooth a Unifying.

HLAVNÉ FUNKCIE

 
Logitech M720 Triathlon

MYŠ PLNÁ FUNKCIÍ

Myš Logitech M720 Triathlon je okrem dlhej výdrže batérie obdarená aj funkciou pre jednoduché ovládanie až 3 počítačov, čo sa určite môže hodiť užívateľom, ktorí majú doma alebo v práci viac zariadení.

Logitech M720 Triathlon

RÝCHLY POSUV

Bezdrôtová myš Logitech Marathon Mouse M705 umožňuje rýchle prechádzanie dokumentov a webových stránok –  stačí jedno otočenie. Presný posuv po jednotlivých krokoch je vhodný na prechádzanie zoznamov, prezentácií a snímok.

Logitech M720 Triathlon

PRISPÔSOBENIE NA MIERU

Nevyhovujú vám predinštalované funkcie, ktoré myš vykonáva? Pokiaľ do svojho zariadenia s operačným systémom Windows alebo MacOS X nainštalujete softvér Logitech Options, môžete si prispôsobiť všetky tlačidlá podľa svojich predstáv.

Logitech M720 Triathlon

OVLÁDAJTE AŽ 3 PC SÚČASNE

Prepínanie medzi viacerými počítačmi zastupuje technológia Easy Switch, ktorá umožňuje párovanie až s tromi PC naraz. Myš má na ľavej strane trojicu čísel, ktoré označujú počítače, ku ktorým sa môžete pripojiť. Podsvietenie čísla znamená, že je myš prepojená s počítačom, ktorému je dané číslo priradené.

Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

EFEKTÍVNA PRÁCA

Myš funguje pomocou AA batérie a USB nano prijímača s dosahom do vzdialenosti až 10 metrov. Citlivosť siaha k hodnote 1 000 DPI, čo vám umožňuje efektívne prechádzanie internetových stránok alebo pohodlné vykonávanie administratívy. M720 Triathlon je primárne určená pre pravákov a je plne kompatibilná s operačným systémom Windows a MacOS X.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,4 cm
Výška 4,5 cm
Hĺbka 11,5 cm
Hmotnosť 0,14 kg

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth, Bezdrôtový USB prijímač
Typ batérie AA
Počet batérií 1 ×

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 1 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické, Hyperscroll

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Výdrž 24 mesiacov

Farba

Farba Čierna

V balení

V balení Unifying prijímač
Kód:  MG107a3
Produktové číslo:  910-004791
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11