Obnoviť stránku

Logitech Illuminated Living-Room K830 DE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Illuminated Living-Room K830 DE


Logitech Illuminated Living-Room K830
 

Jasné podsvietené klávesy Logitech Illuminated Living-Room K830 DE

Bezdrôtová klávesnica Logitech Illuminated Living-Room K830 DE je dizajnovaná pre použitie predovšetkým pre obývacie izby na ovládanie televízoru. Ponúka tak riešenie bez obťažujúcich káblov. Vďaka podsvieteniu celej plochy je možné použitie aj v tme. Disponuje aj funkciou automatického vypínania.


Optimalizované rozloženie kláves Logitech Illuminated Living-Room K830 DE

Klávesnica sa pýši ultra tenkým dizajnom a poskytuje na jednom zariadení kompletné možnosti pre ovládanie. Klávesnica Logitech Illuminated Living-Room K830 DE je tak úplne nezávislá na myši a bezdrôtové prevedenie dovolí užívanie na stole aj na kolenách.

Logitech Illuminated Living-Room K830
 

Logitech Illuminated Living-Room K830
 

Univerzálna bezdrôtová klávesnica a myš v Logitech Illuminated Living-Room K830 DE

Touchpad umožní presné a precízne ovládanie kurzora a podporuje okrem základných činností polohovanie či klikanie aj multidotykové gestá. Softvér Logitech vám umožní upraviť nastavenia klávesnice a touchpadu Logitech Illuminated Living-Room K830 DE, aby ste získali nástroj presne na mieru pre vás.


Dosah bezdrôtového pripojenia 10 m

Miniatúrny Unifying prijímač bezdrôtovo pripojí klávesnicu k televízoru alebo počítaču - stačí ho len zapojiť. Spojenie je spoľahlivé, takže môžete umiestniť klávesnicu Logitech Illuminated Living-Room K830 DE na najvhodnejšie miesto a stále bude zaručený rýchly prenos dát bez oneskorenia. Dosah prijímača je až 10 metrov.

Logitech Illuminated Living-Room K830
 
 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice K televízoru

Farba

Farba Čierna
Kód:  MC050c37b
Produktové číslo:  920-006087

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09