Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Logitech G810 Orion Spectrum US

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech G810 Orion Spectrum US

Pripravte sa na vyššiu úroveň s novou hernou, mechanickou a podsvietenou klávesnicou popredného výrobcu Logitech, ktorá nesie označenie G810 Orion Spectrum. Táto klávesnica vám poskytne nielen ten najlepší zážitok z hrania, ale ponúkne vám aj rýdzi dizajn zasvätený výkonu.


Kľúčové vlastnosti

  • Matná povrchová štruktúra zabraňujúca vzniku odtlačkov prstov
  • Odolný opletený kábel
  • Najpokročilejšie prispôsobiteľné podsvietenie RGB
  • Ultra rýchle a ultra odolné mechanické spínače Romer-G
  • Nastavenie sklonu v troch krokoch

Mechanické spínače Logitech Romer-G

Technológia, ktorú u konkurencie nenájdete. Mechanické spínače Romer-G vám umožnia získať prevahu tam, kde záleží na každej milisekunde, a to vďaka perfektnej odozve. Spínače Romer-G sú testované na 70 miliónov stlačení, čo znamená až o 40 % dlhšiu životnosť ako deklaruje konkurencia.

Širokospektrálne podsvietenie RGB

Vďaka priloženému softvéru si môžete jednoducho prispôsobiť podsvietenie klávesnice alebo dokonca jednotlivých klávesov. K dispozícii máte na výber z palety s viac ako 16,8 miliónom farieb. Efekty podsvietenia môžete synchronizovať s ostatnými zariadeniami Logitech G pomocou Logitech Gaming softvéru. Označte si klávesy farbami a majte tak prehľad o všetkých vychytávkach a ostatných príkazoch, alebo prispôsobte farby vašej hernej zostave.

Médiá pod kontrolou

Ovládajte prehrávanie skladieb na pozadí, bez toho aby ste museli opúšťať hru. Klávesnica Orion Spectrum je vybavená špeciálnymi ovládacími prvkami pre médiá, ktoré možno využívať na prehrávanie, pozastavenie a stlmenie skladieb alebo videí behom okamihu. Pomocou posuvníka môžete regulovať hlasitosť, alebo stlačením tlačidla preskočiť na ďalšiu skladbu.

Programovateľné klávesy

Za zmienku stojí aj 12 programovateľných klávesov, vďaka ktorým si môžete prispôsobiť svoje obľúbené hry pomocou vlastných tlačidlových makier pod klávesami F1-F12. Oceníte tiež funkciu snímania až 26 klávesov. Naraz môžete stlačiť akýkoľvek počet klávesov vrátane modifikačných (Control, Alt, Shift) v ľubovoľnom poradí. Výsledkom bude presne to, čo ste chceli.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Formát klávesnice Štandardná – 100 %
Typ Hybridná

Usporiadanie

Lokalizácia Americká (medzinárodná)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Typ spínača

Typ spínača Logitech Romer-G

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 44,35 cm (443,5 mm)
Výška 15,3 cm (153 mm)
Kód:  MC054m9d
Produktové číslo:  920-008151
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11