Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Logitech G640 Cloth Gaming Mouse Pad

4,7 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech G640 Cloth Gaming Mouse Pad

Každá správna herná myš si zaslúži stabilnú a hlavne kvalitné podložku. Či už máte optickú alebo laserovú myš, podložka Logitech G640 sa výrazným dielom zaslúži o zvýšenie presnosti snímača. K tomu využíva najmä konzistentný štruktúrny povrch bez zbytočných dizajnových prvkov, ktoré môžu negatívne ovplyvniť snímanie pohybu. Podložka je tvorená polymérovým povrchom, ktorý vďaka tepelnej úprave pri vysokých teplotách poskytuje vysokú presnosť aj pri nízkych hodnotách DPI.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlný materiál s veľmi dobrým trením
  • Povrch je ideálny pre snímače radu Logitech G
  • Gumová základňa pre maximálne flexibilné povrch
  • Rozmery 400 × 460 × 3 mm

Skvelé prevedenie

Gumová základňa, ktorá je spojená s povrchovou látkou, pomáha udržiavať mäkký povrch a zabraňuje krčenie látky pred myšou. Tým optimalizuje pohyb myši po povrchu. Podložka je len 3 mm hrubá, čo zvyšuje komfort zápästia pri pohybe myšou.Rovnomerný povrch zaisťuje kvalitné herné prostredie, ako v stredu podložky, tak i na jej okrajoch.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 46 cm
Výška 0,3 cm
Hĺbka 40 cm

Farba

Farba Čierna

Určenie

Určenie Herná
Veľkosť L

Vlastnosti

Materiál Textil
Ďalšie vlastnosti Antistatický povrch, Protišmyková základňa
Kód:  MG199g2
Produktové číslo:  943-000089

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19