Obnoviť stránku

Logitech G610 Gaming Keyboard US

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech G610 Gaming Keyboard US

Hľadáte spoľahlivé herné náčinie, ktoré zaujme minimalistickým čistým dizajnom a špičkovým vyhotovením, bez toho aby muselo kričať na všetky okolo: "ja som cool"? Potom by mechanická klávesnica G610 Orion Red by rozhodne nemala chýbať vo vašom výbere. Jej základom sú overené spínače Cherry MX Red so zdvihom 2 mm, aktivačnou silou 45 g, relatívne tichou prevádzkou a lineárnym stlačením pre dokonale presné ovládanie ľubovoľnej hernej situácie. K tomu treba pripočítať aj nadštandardnú životnosť 50 miliónov stlačení a nemenné prevádzkové vlastnosti po celú dobu používania.


Kľúčové vlastnosti

  • ideálne herné železo pre náročných
  • precízne mechanické spínače Cherry MX Red
  • lineárny stisk na bleskurýchle použitie
  • individuálne podsvietenie každej klávesy
  • dedikované multimediálne klávesy
  • rozsiahle možnosti tvorby makier
cherry mx red
 

Spoľahlivý spoločník na nočné výjazdy

Každá individuálna klávesa obsahuje nezávislé podsvietenia, ktoré ľahko obslúžite pomocou intuitívneho softvéru Logitech. Môžete tak rozsvietením klávesov napríklad stopovať svoje kúzla a ďalšie príkazy. Makrá pohodlne vytvoríte a následne uložíte do kláves F1-F12 a s aktiváciou herného režimu zakážete nepotrebné tlačidlá systému Windows. Softvér tiež umožňuje synchronizovať svetelné vzorce s ostatnými zariadeniami Logitech G.


Registrácia neuveriteľného počtu klávesov

So schopnosťou zaznamenania až 26 stlačení kláves získate neobmedzenú využiteľnosť pri hraní. Môžete stlačiť špeciálne tlačidlá (Ctrl, Alt, Shift), plus ohromné množstvo ďalších klávesov v ľubovoľnom poradí a výsledok bude presne podľa očakávania.


Spracovanie v štýle Logitech

Klávesnica ponúkne trojstupňové nastavenie zdvihu (0 °, 4 °, 8 °) a pogumované nožičky zabezpečia, že bude sedieť pevne na mieste aj pri intenzívnej akcii. Do detailu dotiahnutý dizajn reprezentujú tiež dedikované multimediálne tlačidlá, matná povrchová úprava minimalizujúca zachytávanie odtlačkov prstov, odolný opletený kábel, a vskutku široké možnosti prispôsobenia cez dotiahnutý softvér.


 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 44,35 cm (443,5 mm)
Výška 3,43 cm (34,3 mm)
Kód:  MC054m8g1
Produktové číslo:  920-007846

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08