Obnoviť stránku

Logitech G330 Gaming Headset

4,0 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech G330 Gaming Headset

Logitech G330 sú nové herné slúchadlá radu G-series od Logitech.Nová slúchadlá Logitech Gaming Headset G330 ponúka pohodlie, že vám nedôjde ani po dlhých hodinách hrania, že ich máte na hlave.
Ľahký headset G330 bojuje proti únave s nastaviteľnou vedúci konštrukciou - prvý svojho druhu pre herné slúchadlá s mikrofónom.K ďalšiemu zmierneniu spoločných tlakových bodov na hlave, slúži čelenka z mäkkého silikónu, ktorý je aj na výkyvných náušnicu.
Logitech Gaming Headset G330 znižuje nepríjemný hluk v pozadí.Ovládanie zvuku Vám umožní nastaviť hlasitosť alebo stlmiť mikrofón bez toho aby ste museli pozastaviť akciu, na ktorej práve pracujete.
K headsetu dostaneme USB adaptér pre pripojenie slúchadiel, ktorý vám umožní zapojiť slúchadlá, ikdyž máte zapojené reproduktory do zvukovej karty.

Parametre a špecifikácie:
Slúchadlá: Frekvenčný odozva:
40 Hz ~ 18 kHz Impedancia:
32 Ohmov
Citlivosť:
(1 mW, 1kHz): 94 dB SPL
Menič:
30 mm priemer, Zliatinový magnet

Mikrofón:
Typ:

Jednosmerový (kardiodní)
Frekvenčný odozva:
100 Hz ~ 10 kHz
Citlivosť:
-44 DBV/Pa re: 0 dB = 1 Pa, 1kHz (testovacie podmienky: 3 V, 2,2 kOhm)

Kód:  JL288e
Produktové číslo:  981-000177

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06