Obnoviť stránku

Logitech G13 Advanced Gameboard

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech G13 Advanced Gameboard

Logitech G13 je pokročilá klávesnica určená predovšetkým pre náročných hráčov. Vďaka svojmu jedinečnému spracovaniu, ktoré vychádza z prirodzeného tvaru dlane a prstov, poskytuje to najväčšie pohodlie aj počas dlhých herných akcií. Samotná konštrukcia znesie aj extrémne využitie, do vnútra klávesnice môžete navyše umiestniť až 650 gramov stabilizačných závaží a nezradia vás ani robustné podperné nohy.
25 plne programovateľných G-tlačidiel
Klávesnica G-13 obsahuje namiesto klasických tlačidiel špeciálne G-klávesy, ktoré čakajú len na váš povel a nastavenia. Každá klávesa má tak k dispozícii až 75 jedinečných funkcií naprieč tromi rôznymi režimami a troma makrami. Vďaka tomu už nebudete musieť pátrať hlboko v menu a rad funkcií sa sprístupní jednoduchým jedným stlačením klávesy. Programovateľný je tiež joystick, prakticky umiestnený pod vaším palcom.
Podsvietený LCD displej
Ak chcete vedieť všetky informácie o dianí v aktuálnej hre, mať prehľad o systémových komunikáciách alebo komunikovať so svojím tímom prostredníctvom VoIP, ale nechcete večne odchádzať z rozohranej hry, ponúka G13 ideálne riešenie. Podsvietený displej vás totiž udržiava informovaných o všetkom podstatnom počas vašej hry.
Nastaviteľná farba podsvietenia
Vychutnajte si voliteľnú farbu podsvietenia kláves a majte tak dokonalý prehľad aj v prítmí či úplnej tme. Na výber máte z 16 miliónov rôznych farieb, ktoré je možné priradiť k jednotlivým herným profilom. Tie sú ukladané do internej pamäte, takže o svoje nastavenia neprídete, ani keď klávesnicu pripojíte k inému počítaču.
Parametre a špecifikácie:
Rozhranie:
USB 2.0
Podporované OS:
Windows Vista/7/8
Hlavné vlastnosti:
Podsvietenie kláves s výberom zo 16 miliónov farieb
Užívateľské profily
LCD displej
25 programovateľných kláves
Programovateľný joystick
Tvar prispôsobený dlani a prstom
Obsah balenia:
Herná klávesnica
Užívateľská dokumentácia
 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Displej, Programovateľné klávesy

Farba

Farba Čierna
Kód:  MC054m1a
Produktové číslo:  920-005039
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06