Obnoviť stránku

Logitech G Pro CZ

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech G Pro CZ

Vyvinutá pre extrémnu výkonnosť

Herná klávesnica Logitech G Pro bola vyvinutá pre extrémnu výkonnosť. Vďaka zdokonalenej mechanike a krátkej aktivačnej dráhe 1,5 mm prináša oproti bežným mechanickým spínačom zrýchlenie až o 25 %. Spínače Romer-G vynikajú nielen rýchlosťou a presnosťou, ale aj tichým stiskom a vysokou životnosťou až 70 miliónov stlačení, vďaka čomu táto klávesnica s prehľadom víťazí nad konkurenciou.


Kľúčové vlastnosti hernej klávesnice Logitech G PRO CZ

  • Mechanický spínač Romer-G
  • Dlhá životnosť kláves
  • Inovovaný systém snímania signálu stlačení kláves
  • Veľmi odolné konštrukčné vyhotovenie
  • Tenký a mobilný dizajn
  • Odpojiteľný USB kábel
  • Podsvietenie kláves Brilliant RGB
  • Programovateľné klávesy
  • Tri nastaviteľné polohy pre pohodlné písanie

Kompaktné a odolné vyhotovenie

Vďaka kompaktnému vyhotoveniu tenkeyless môžete klávesnicu ľahko prenášať a navyše získate viac priestoru na hernom stole, ktorý môžete využiť pre pohodlnejšie manévrovanie s myšou. Klávesnica G Pro je v zadnej časti vystužená extra silným oceľovým pásom, ktorý jej dodáva väčšiu stabilitu. Nastavenie sklonu v troch krokoch vám navyše umožní dosiahnutie ideálnej polohy pre pohodlné hranie.


Citlivejšia ako kedykoľvek predtým

Klávesnica G Pro disponuje vylepšeným snímaním signálov stlačení kláves tzv. KSP. Ide o sled udalostí, ktoré prevádzajú aktiváciu spínača na signál USB. Vďaka optimalizácii bola dosiahnutá až o 10 ms rýchlejšia odozva ako pri konkurenčných výrobkoch. Funkcia snímania až 26 kláves naraz umožní stlačiť ľubovoľný počet kláves vrátane modifikačných (Ctrl, Alt, Shift) v akomkoľvek poradí a výsledkom bude vždy očakávaná reakcia.


Odpojiteľný USB kábel

Špeciálny opletaný micro USB konektor je možné ľahko od klávesnice odpojiť, čím je zaistená bezpečná manipulácia počas prenášania v batožine bez nebezpečenstva zlomenia spojovacieho bodu. 3-kolíkové vyhotovenie USB konektora disponuje vystuženým vedením pre jednoduché a spoľahlivé pripojenie ku klávesnici a zabráni jej nechcenému odpojeniu aj pri tej najzbesilejšej hernej akcii.


Podsvietenie Brilliant RGB

Klávesnica Logitech G Pro umožňuje nastaviť podsvietenie jednotlivých kláves paletou približne so 16,8 miliónmi farieb, a prispôsobiť tak najpoužívanejšie klávesy priamo na mieru hernému turnaju. Profily podsvietenia je možné uložiť pomocou aplikácie Logitech Gaming Software (LGS), ktorá navyše obsahuje integrované profily podsvietenia pre viac ako 300 najpopulárnejších hier.


Prispôsobiteľný herný režim

Občas sa stane, že hra je prerušená nechceným stlačením systémových kláves. Pomocou Logitech Gaming Software je možné tejto situácii zabrániť prispôsobením herného režimu deaktiváciou nepotrebných kláves. LGS tiež umožňuje naprogramovať vlastné tlačidlové makrá a uložiť ich pod funkčné klávesy F1 – F12. Vďaka tomu môžete spúšťať komplexné príkazy alebo načasované série akcií, alebo kúziel stlačením jediného tlačidla.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Hybridná

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Typ spínača

Typ spínača Logitech Romer-G

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 36 cm (360 mm)
Výška 15,3 cm (153 mm)
Hĺbka 3,43 cm (34,3 mm)
Kód:  MC054m9h2
Produktové číslo:  920-008294_CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16