Obnoviť stránku

Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne

Príslušenstvo k tovaru

Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne


CREATE od Logitech predstavuje to najlepšie zo sveta klávesníc pre iPad Pro a významne rozšíri použiteľnosť celého tabletu. Využíva konektor Smart, vďaka ktorému už nie je potrebné kvôli spojeniu aktivovať Bluetooth ani žiadny proces párovania. Stačí iPad umiestniť do správnej pozície a je to!

Kľúčové vlastnosti

  • Konektor Smart odstraňuje nutnosť párovania aj použitie Bluetooth
  • Podsvietená klávesnica štandardných rozmerov s automatickým zapnutím/vypnutím
  • Odolná škrupina z eloxovaného hliníka s husto tkanou textíliou na povrchu
  • Dva komfortné uhly použitia na prácu i zábavu
  • Automatické zapnutie a uspanie pri zatvorení a otvorení puzdra
  • Výrezy na reproduktory aj kameru

Kvalita od firmy Logitech

Aj napriek tomu, že je klávesnica vybavená nastaviteľným podsvietením, nemusíte sa vôbec starať o jej napájanie, všetko zabezpečí konektor Smart na vašom iPade. Pripočítajte k tomu kostru puzdra zo špičkového eloxovaného hliníka a povrch z poliatiu a oteru odolnej husto tkanej textílie a hneď je všetko jasné. Toto je doplnok, ktorý vášmu iPadu predĺži životnosť, pridá mu štýl a ešte ho aj ochráni pred drobnými nárazmi.

To najlepšie pre iPad Pro

Klávesnica s nastaviteľným podsvietením nie je jediným tromfom tohto puzdra. K dispozícii je celý rad optimalizovaných ikon,  ktorými iPad ovládate. Bleskurýchly vstup na domovskú obrazovku, vyhľadávanie v iPade aj na webe, nastavenie jasu a kontrolu prehrávania zvuku i videa máte v končekoch prstov.

Všetko, na svojom mieste

Nie vždy však chcete pracovať, poďte sa zabávať! S tým vám zase pomôže druhý uhol zobrazenia, ktorý sa výborne hodí na sledovanie videa, hranie, či ručné písanie poznámok s využitím Apple Pencil. Funkciu, akou je napríklad automatické uspanie a prebudenie uloženého prístroja pri otvorení a zatvorení puzdra netreba vôbec spomínať, rovnako ako výrezy na reproduktory a kameru.


Parametre a špecifikácia:
Určenie: iPad Pro
Layout: UK, anglický
Klávesy: úplná veľkosť, rozstup 19 mm, zdvih 1,5 mm
Podsvietenie: nastaviteľné podsvietenie s automatickým zapnutím/vypnutím
Špeciálne klávesy: extra funkčný riadok s klávesovými skratkami iOS (domov, nastavenie jasu displeja, vyhľadávanie, prepínač jazyka, nastavenie podsvietenia klávesnice, ovládacie prvky médií, ovládanie hlasitosti, zapnutie/vypnutie a uspanie/prebudenie iPadu)
Certifikácia MFI/magnetické uzatváranie

Kód:  MC059f1a
Produktové číslo:  920-007831

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04