Obnoviť stránku

Logitech Craft CZ

4,8 16 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Craft CZ

Elegantná klávesnica s revolučným ovládacím kolieskom

Bezdrôtová klávesnica Logitech Craft ponúka špičkovú úroveň písania a vďaka univerzálnemu ovládaciemu koliesku vám umožní jedným dotykom nastaviť špecifické funkcie pre práve používané aplikácie. Klávesnica má klasické usporiadanie klávesov, disponuje tromi programovateľnými tlačidlami a multimediálnymi tlačidlami pre rýchle ovládanie hlasitosti, jasu a prehrávania hudby. Jednotlivé klávesy sú podsvietené a majú stabilné stlačenie pre maximálne pohodlie pri dlhom písaní.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej klávesnice Logitech Craft

  • Špičková úroveň písania
  • Elegantný dizajn v čiernej farbe
  • Stabilita a presnosť
  • Inteligentné podsvietenie klávesov
  • Efektívne ovládanie pomocou univerzálneho ovládacieho kolieska
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth alebo USB nano prijímača
  • Softvér Logitech Options na nastavenie funkcií pre jednotlivé aplikácie
  • Kompatibilná s Windows aj MacOS

Elegancia v každom detaile

Logitech Craft zaujme elegantným plochým dizajnom v čiernom vyhotovení s hliníkovými prvkami. Klávesnica sa dobíja prostredníctvom USB-C kábla a na zobrazenie úrovne nabitia je k dispozícii indikátor stavu batérie. Klávesnicu prepojíte s vašim počítačom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth alebo priloženého USB nano prijímača.  


Plynulé nastavenie funkcií

Kreatívne ovládacie koliesko sa prispôsobí práve používanej aplikácii a poskytne vám okamžitý prístup k špecifickým funkciám. Dotykové ovládanie umožní citlivé prepínanie funkcií a zmenu hodnôt napr. na nastavenie jasu, veľkosti písma či hrúbky čiary v grafickom programe. Korunka umožňuje plynulé otáčanie alebo presný krokový režim a tiež detekuje poklepanie pre vyvolanie vopred nastavenej akcie.



Inteligentné podsvietenie kláves

Klávesnica Logitech Craft je vybavená snímačom priblíženia, ktorý detekuje prítomnosť vašich rúk a podsvieti klávesnicu v okamihu priblíženia prstov. Po oddialení rúk je podsvietenie klávesov vypnuté, čím dochádza k šetreniu batérie. Jas podsvietenia sa automaticky prispôsobuje meniacim sa svetelným podmienkam alebo môžete úroveň svetla nastaviť ručne.


Vysoká stabilita a presnosť

Zvýšená stabilita klávesov so zníženou hlučnosťou optimalizuje odozvu, vďaka čomu každé stlačenie pocítite, avšak nebudete ho počuť. Na každý z klávesov bol nanesený matný poťah, ktorý umožňuje vašim prstom bez námahy prechádzať po povrchu. Guľový profil kláves bol stvorený pre presnosť a vďaka prvkom pre navádzanie prstov sa budete na klávesnici ľahko orientovať aj poslepiačky.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth, Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska
Formát klávesnice Štandardná – 100 %
Typ Membránová

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 43 cm (430 mm)
Výška 14,9 cm (149 mm)
Kód:  MC050c22f2
Produktové číslo:  920-008504_CZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17