Obnoviť stránku

Logitech Circle čierna

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech Circle čierna

Logitech logo

Zabezpečte svoj domov jednoducho

IP kamera Circle

Logitech Circle čierna

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Spoľahlivá detekcia pohybu v akejkoľvek situácii

Na ochranu domova aj ďalších priestorov výborne poslúži vhodná kamera. Ak je opatrená nočným videním, uhlom záberu 135°, funkciou Smart Motion (rozlíšenie pohybu), inteligentnou výstrahou a Full HD rozlíšením, ako je tomu v prípade kamery Logitech Circle, umožní vám sledovať vybraný priestor naozaj spoľahlivo. Kameru Logitech Circle je možné ľahko nainštalovať, kam budeme potrebovať. Je malá a má elegantný dizajn. Hodí sa aj na sledovanie aktivity detí, starších ľudí alebo domácich zvierat.

Bezpečná záloha záznamov

Ďalšou z možností využitia tejto praktickej prenosnej kamery je použitie pri dvojcestných rozhovoroch naživo. Vďaka ukladaniu dát na AES 256-bit Dual Layer úložisko ide o bezpečné uloženie počas 24 hodín. V prípade potreby je možné priestor pre ukladanie dát samozrejme rozšíriť, k dispozícii je služba Safe Basic pre dvojtýždňové uloženie aj Safe Premium pre uloženie dát počas 31 dní. Kamera je vybavená mikrofónom aj reproduktorom.

Logitech Circle čierna

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduchá inštalácia a zapojenie

Celý postup sprevádzkovania kamery Logitech Circle je intuitívny a veľmi rýchly. Postačí kameru Logitech Circle umiestniť na požadované miesto, správne nasmerovať, pripojiť k zdroju energie (batéria vydrží až na 12 hodín prevádzky) a zapnúť. Potom stačí stiahnuť aplikáciu pre iOS alebo Android a ste pripravený kameru naplno používať.

Logitech Circle čierna

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 135 °

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi
Kód:  JS047a1
Produktové číslo:  961-000394

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11