Obnoviť stránku

Logitech Circle 2 Wired

4,6 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Logitech Circle 2 Wired

Logitech logo

Drôtová IP kamera Logitech

Circle 2 Wired

IP kamera Logitech Circle 2 Wired drátová

Postarajte sa o maximálne bezpečie vašej domácnosti

Spoločnosť Logitech prichádza s drôtovú bezpečnostnou kamerou Circle 2. Circle 2 je domáca, alebo vonkajšia vodoodolná 1 080 p HD IP kamera s nočným videním a až 180° zorným poľom. Pomocou aplikácie Logi Circle môžete odkiaľkoľvek vo vysokej kvalite sledovať, čo sa deje pred, alebo vo vašom dome. Kamera Circle 2 zapadne doslova takmer všade. Vďaka možnosti dokúpenia príslušenstva môžete kameru pripevniť pomocou držiaka na okno alebo do zásuvky, ale môžete si prikúpiť aj počasiu odolný predlžovací kábel. Kamera firmy Logitech je prispôsobená tak, aby vydržala každé počasie či už dážď, sneh, teplo, alebo chlad. Ultra široké pozorovacie pole 180° vám zaručí, že nikdy o nič neprídete.

Moderný dizajn, ktorý zapadne do každého domu

IP kamera Logitech Circle 2 Wired drôtová
IP kamera Logitech Circle 2 Wired drôtová

Pocit bezpečia aj keď ste mimo domova

Drôtová IP kamera Circle 2 dokáže jednoducho streamovať obraz do akéhokoľvek Android alebo Apple zariadenia. Pripojte sa z dovolenky do vašej obývačky a sledujte, či je váš dom v bezpečí. Všetko je prenášané až vo Full HD rozlíšení.

Nahrávajte akýkoľvek priestor

Vďaka vodoodolnému vyhotoveniu môžete nahrávať pokojne aj v kuchyni alebo v blízkosti bazéna.

IP kamera Logitech Circle 2 Wired drôtová
IP kamera Logitech Circle 2 Wired drôtová

Vidí viac ako si myslíte

Drôtová IP kamera disponuje 180° zorným širokouhlým poľom. Všetky zábery a snímky dokážu zobraziť oveľa viac ako obyčajná kamera. S Circle 2 už sa nestane, že by ste niečo nezastihli.

Inteligentná notifikácia a filter udalostí

Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate môžete dostávať notifikácie o tom, čo sa kde deje. Notifikácie vás môžu upozorniť na pohyb, alebo na detekciu ľudí. Dokonca máte možnosť upraviť frekvenciu a citlivosť výstrah. Pokročilé filtrovanie udalostí slúži na to, aby ste mohli rýchlo nájsť a prehrať klipy, ktoré sú dôležité a niečo sa na nich stalo.

IP kamera Logitech Circle 2 Wired drôtová
IP kamera Logitech Circle 2 Wired drôtová

Možnosť rozšírenia funkcií

Na stránkach výrobcu Logitech sa dajú zakúpiť zdokonalenia pre kameru Circle 2, a to v dvoch rôznych variantoch. Každá kamera na začiatku disponuje Circle Free, to znamená že sa dáta budú ukladať po dobu 24 hodín. Prvým variantom predplatného je Circle Safe Basic, to umožňuje ukladanie dát až na 14 dní. Druhým variantom je Circle Safe Premium, ktoré nielenže umožňuje ukladanie dát až po dobu 31 dní, ale  ponúka aj ďalšie tri funkcie.

Circle Safe Premium

Prvou funkciou Circle Safe Premium je detekcia osôb, ktorá kamere umožňuje rozpoznať, či ide o človeka alebo domáceho maznáčika. Pri detekcii osoby pošle notifikáciu. Ďalšou funkciou sú pohybové zóny. Pohybové zóny vás notifikáciou upozornia ak Circle 2 deteguje v určitých miestach domu ako sú okná, predné dvere alebo dvere od garáže pohyb. Odberatelia predplatného Circle Safe Premium môžu mať päť pohybových zón. Pomocou tretej funkcie sa môžete vďaka inteligentným notifikáciám a filtrom udalostí sami rozhodovať o akom množstve aktivít a ako často budete informovaní.

IP kamera Logitech Circle 2 Wired drôtová
Kód:  MH41a001
Produktové číslo:  961-000419
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06