Obnoviť stránku

Logitech BRIO 4K Stream Edition

4,4 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech BRIO 4K Stream Edition

 
logitech brio 4k stream edition

Jednoducho dokonalá webkamera.

Logitech BRIO

ultra hd rozlíšenie. hdr efekty.

Jedinečnú kombináciu elegancie a špičkovej kvality predstavuje táto webkamera Logitech BRIO 4K Stream Edition, ktorá je vytvorená za účelom prvotriedneho streamovania, a to aj v zhoršených podmienkach. Kamera totiž disponuje Ultra HD 4K rozlíšením a špeciálnou technológiou HDR, vďaka čomu dokáže zachytiť aj tie najmenšie detaily či vyvážiť zmeny jasu pri nerovnomernom nasvietení.

HLAVNÉ FUNKCIE

 
Logitech BRIO

DÔVERNE ZNÁME ROZVRHNUTIE KLÁVES

Patríte medzí náročných užívateľov? Žiadny problém. Kamera Logitech BRIO disponuje rozlíšením 4K Ultra HD pri 30 FPS alebo rozlíšením 1080p pri 60 FPS. Vďaka tomu je zaručená maximálna ostrosť a plynulosť. Navyše máte k dispozícii 5× zoom.

Logitech BRIO

DOKONALÉ VIDEO AJ V TMAVOM PROSTREDÍ

Kamera Logitech BRIO sa vie vysporiadať s prenosom za akýchkoľvek svetelných podmienok. S technológiou RightLight 3 doplnenou o HDR dokáže kamera vždy zmeniť parametre obrazu tak, aby bol výsledok dokonalý.

Logitech BRIO

FIREMNÁ CERTIFIKÁCIA

Kamera Logitech BRIO je certifikovaná pre aplikáciu Skype for Business, pripravená pre Teams a kompatibilná s Microsoft Cortana a Windows Hello.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160 px)
Rozlíšenie fotografií až 13 Mpx

Vlastnosti

Vlastnosti Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Sledovanie tváre, Korekcia pri slabom osvetlení, Optický zoom
Zorný uhol 90 °

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 107 g

Farba

Farba Čierna

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Umiestnenie

Prichytenie Na klip
Kód:  JS038b3
Produktové číslo:  960-001194

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17