Obnoviť stránku

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 biela

4,6 40 hodnotení

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 biela

Predstavujeme vám stoln kúlávesnicu Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 v bielej farbe od spoločnosti Logitech, ktorá vám zefektívni prácu nielen na počítači, ale aj na tablete a smartfóne!

Je to prvá klávesnica, na ktorej je možné pracovať až s tromi bezdrôtovými zariadeniami, ktoré môžu byť na rôznych platformách. Pomocou Bluetooth® rozhrania a otočenia prepínacieho voliča Easy-Switch™ môžete pracovať na počítači, písať sms na smartfóne či komunikovať cez tablet. Dosah Bluetooth je až 10 m. Klávesnica má klasické rozloženie klávesov a je vybavená integrovaným odolným stojančekom, ktorý pevne podrží vaše zariadenie (smartfóny a tablety do šírky 26 cm, hĺbky 11 mm a hmotnosťou 2,5 kg, vrátane tabletov s uhlopriečkou 11") v správnom uhle na čítanie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth
Typ batérie AAA

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska

Usporiadanie

Lokalizácia Americká

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 29,9 cm (299 mm)
Výška 2 cm (20 mm)
Kód:  MC055v1b
Produktové číslo:  920-006367
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13