Obnoviť stránku

Logitech BLOK Protective Shell pre iPad mini - čierny

5 2 hodnotení

Logitech BLOK Protective Shell pre iPad mini - čierny

Všetci to poznáme. Snažíme sa niečo nájsť alebo sa len naťahujeme pre nejakú vec a omylom zhodíme náš cenný iPad. Ak bude v týchto situáciách iPad v ochrannom puzdre BLOK Protective Shell nemusíte sa modliť, aby to prežil. Puzdro je navrhnuté na zvládnutie presne takýchto situácií. Jedinečná polymérová štruktúra a hranaté rohy dokážu absorbovať pád až z výšky 180 cm.

 Kryt Logitech BLOK Protective Shell pro iPad mini

Dve moderné farebné vyhotovenia a elegantný dizajn sú skvelým spojením s týmto špičkovým zariadením. Všetky porty sú prístupné a ochranný kryt neobmedzuje ich funkciu. Ku krytu dostanete tiež ochrannú fóliu, ktorá zabraňuje poškriabaniu displeja.

Voděodolné

Vodoodolné

Rozliaty nápoj už vášmu tabletu neublíži.

Snadný přístup ke všem konektorům

Ľahký prístup ku všetkým konektorom

Originálny dizajn puzdra neobmedzuje funkcie tabletu, všetky konektory sú prístupné.

Hranaté rohy

Hranaté rohy

Nehody sa stávajú. Puzdro BLOK vďaka svojej polymérovej štruktúre ochráni váš tablet. Hranaté rohy absorbujú silu pri dopade, takže sa o váš iPad nemusíte báť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé
Materiál Guma
Kód:  MC059a1a
Produktové číslo:  939-001266

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01