Obnoviť stránku

Little Dutch

Little Dutch

Roztomilé a tradičné hračky Little Dutch

Pokiaľ hľadáte roztomilé a tradičné hračky pre svoje deti, určite vás očarí firma Little Dutch. Táto značka ponúka široký výber drevených, látkových a vzdelávacích hračiek, ktoré sú vyrobené z veľmi kvalitných materiálov. Sú tiež krásne zdobené pastelovými farbami a roztomilými motívmi, ktoré sa hodia do každej detskej izbičky. Či už si vyberiete vláčik, látkovú bábiku, kuchynku, alebo kolotoč do postieľky, s Little Dutch máte istotu, že urobíte svojim malým ratolestiam vždy radosť. 

Little Dutch bábika

Little Dutch bábika – mäkká a hebká na maznanie do postieľky

Little Dutch bábika je ideálnym spoločníkom pre vaše dieťa. Je vyrobená z hebkej látky a naplnená mäkkou výplňou. Bábika Little Dutch môže byť oblečená do roztomilého oblečenia s rôznymi vzormi, ktoré sa dá vyprať. Niektoré majú na hlave aj malé čiapočky alebo mašličky. Little Dutch bábika je vhodná pre deti od narodenia a môže im robiť spoločnosť v postieľke, kočíku alebo na cestách. Vaše dieťatko si s ňou užije nekonečne dlhé, mäkké a hebké objatia. 

Little Dutch hračky z kvalitného dreva ocení každý budúci staviteľ

Hračky Little Dutch z kvalitného dreva sú ideálne pre malých aj veľkých staviteľov, ktorí radi tvoria a objavujú. V ponuke je široký výber drevených hračiek, ktoré sú nielen krásne, ale aj bezpečné a trvanlivé. Deti sa môžu hrať s Little Dutch kockami, vláčikmi, domčekmi alebo rôznymi skladačkami, ktoré podporujú ich fantáziu a rozvoj. Pokiaľ hľadáte originálne a kvalitné darčeky pre vaše ratolesti, tieto sú tie pravé. 

Little Dutch kocky
Little Dutch hračky

Hračky Little Dutch – čistá radosť aj pre tých najmenších z nás

Little Dutch myslí aj na tých najmenších. Jedným z príkladov sú hračky do vane, ktoré majú rady nielen bábätká. A čo napríklad kolotoče nad postieľku Little Dutch? Tie vytvárajú nádhernú dekoráciu detskej izby, a zároveň upokojujú a uspávajú bábätká pomocou jemnej hudby a roztomilých postavičiek. Hračky na rozvoj zmyslov naopak stimulujú zrak, sluch, hmat a chuť detí a podporujú ich kreativitu aj fantáziu. Hračky Little Dutch budú čistou radosťou pre každého malého objaviteľa. 

Spresniť parametre
233 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11