Obnoviť stránku

Little Dutch Drevená Farma

Garancia najlepšej ceny
Novinka
22,90 €

Little Dutch Drevená Farma

Little Dutch Drevená Farma je klasická hračka, ktorá prináša hodiny zábavy a stimuluje detskú predstavivosť. Táto pútavá farmárska súprava obsahuje drevené figúrky a doplnky, ktoré umožňujú deťom vytvárať vlastné príbehy a scénky na farme. Farmárska sada zahŕňa zvieratá, ako sú kravy, ošípané, ovce a sliepky. Deti môžu vytvárať rôzne situácie a scénky, ako je kŕmenie zvierat, zber plodín alebo stavba farmárskych domov. Drevená Farma od Little Dutch je ideálna na rozvoj detskej motoriky, kreativity a predstavivosti a poskytuje zábavný zážitok pre malých farmárov a farmárky.

Balančná hra Little Dutch Drevená Farma

Kľúčové vlastnosti balančnej hry Little Dutch Drevená Farma

  • Little Dutch Drevená Farma stimuluje detskú predstavivosť
  • Deti môžu vymýšľať príbehy
  • Okrem toho je pripravená ako balančná hra
  • Rozvíja jemnú detskú motoriku
  • Je zameraná na koordináciu oko ruka
  • Little Dutch Drevená Farma obsahuje figúrky, karty a hojdačku
  • Hodí sa pre deti od 3 rokov

Podporte rozvoj jemnej detskej motoriky

Hojdačka je pripravená na novú výzvu. Pripravte sa na zábavu s hrou Little Dutch Drevená Farma. Akonáhle otočíte kartu, umiestnite zodpovedajúcu figúrku na hojdačku. Buďte opatrní, aby ste to neprehnali, inak by sa mohla celá rovnováha narušiť, a to by bolo koniec hry. S Little Dutch Drevená Farma si vaše deti precvičia jemnú motoriku a koordináciu oka a ruky, zatiaľ čo sa budú snažiť udržať rovnováhu na hojdačke. S 11 okrúhlymi ilustrovanými kartami a rôznymi figúrkami z farmy, spolu s postavičkami Jima a Rosy, táto hra zaručuje hodiny zábavy pre celú rodinu. Navyše, ako súčasť dizajnovej kolekcie hračiek Little Dutch Farma, prináša nielen zábavu, ale aj estetický dizajn, ktorý sa bude hodiť do každej herne. Je vhodná pre deti od 3 rokov, takže sa celá rodina môže zapojiť do tejto vyváženej výzvy.

Obsah balenia:
11 okrúhlych ilustrovaných kariet
1 hojdačka
Zvieratká z farmy

Postavičky Jima a Rosu
Balančná hra Little Dutch Drevená Farma

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Materiál

Materiál Drevo

Počet dielikov

Počet dielikov 23

Motív

Motív Zvieratká
Kód:  HRAls7422
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8713291771574

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03