Obnoviť stránku

LIQUI MOLY

Liqui Moly banner

LIQUI MOLY: Tá najlepšia nemecká kvalita pre motoristov

Najpopulárnejšia nemecká značka automobilovej chémie, LIQUI MOLY, vám už vyše 60 rokov ponúka všetku mysliteľnú automobilovú chémiu od motorových olejov a aditív pre všetky druhy palív cez tuky, pasty, spreje a prípravky autokozmetiky po lepidlá a tesniace prostriedky. S viac ako 4 000 druhmi tovaru ide o celosvetovo jedinečný sortiment, ktorý sa neustále rozširuje a zlepšuje s tým, ako sa zvyšujú požiadavky na moderné motory a prevodovky.

Liqui Moly aditíva

Aditíva LIQUI MOLY – vitamíny pre vaše vozidlo

Aditíva LIQUI MOLY zabezpečia komplexnú ochranu vášho motora a palivovej sústavy, či už jazdíte na benzín, naftu, LPG, alebo CNG. Prísady do motorových olejov minimalizujú trenie a opotrebenie motora, palivové aditíva udržujú celý systém čistý a bez korózie, eliminujú negatívne účinky biozložky palív, pomáhajú so studenými štartmi a zaručujú optimálne spaľovanie a kompresiu. Vďaka tomu bude mať vaše auto väčší výkon a nižšiu spotrebu.

Oleje LIQUI MOLY do každého motora

Každý motor potrebuje olej. LIQUI MOLY má úplne syntetické, čiastočne syntetické a minerálne oleje pre osobné automobily, kamióny, autobusy aj bagre, motocykle, záhradné kosačky, či lode. Vďaka dômyselne tvarovaným kanistrám zvládne ich výmenu každý motorista rýchlo a bez ťažkostí. A ak si s výberom neviete rady, nezúfajte, online aplikácia mazací plán LIQUI MOLY vám poradí.

Olej Liqui Moly
Liqui Moly autokozmetika

Autokozmetika LIQUI MOLY vráti vášmu vozidlu lesk

Nielen motory si zaslúžia dôslednú starostlivosť. O zánovný stav vášho štvorkolesového miláčika sa postará autokozmetika LIQUI MOLY. Nástrek podvozku ho v zime ochráni pred posypovou soľou, čistiace spreje odstránia hmyz a agresívny vtáčí trus zo skiel a laku a vyčistia disky, pasty a silikóny utesnia výfuk, svetlomety, čerpadlá a prevodové skrine. S prípravkami LIQUI MOLY udržíte v čistote aj interiér vozidla a klimatizáciu.

Spresniť parametre
151 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07