Obnoviť stránku

Lexmark MX317dn

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lexmark MX317dn

Viac práce za kratšiu dobu

Multifunkčná laserová tlačiareň Lexmark MX317dn vďaka vysokej rýchlosti a produktivite nájde uplatnenie v každej stredne veľkej firme. Kvalitný tlačový výstup s rozlíšením 1200 × 1200 dpi a veľa praktických funkcií ako je napr. možnosť skenovania, faxovanie alebo tlač z mobilného zariadenia, vám pomôžu posunúť vašu firmu dopredu.


Rýchla tlač a vysoká produktivita

Tlačte a kopírujte rýchlosťou až 33 strán za minútu Vďaka špičkovému systému manipulácie s papierom môžete vytlačiť 6 000 strán za mesiac a pritom mať menej starostí s údržbou. Vysokú produktivitu zaručia voliteľné zásobníky s celkovou kapacitou 850 listov, takže sa nemusíte starať o časté doplňovanie papiera. K dispozícii je tiež funkcia obojstrannej tlače.


Spoľahlivý výkon

Na rýchle spracovanie úloh je tlačiareň vybavená 256 MB rozšíriteľnej pamäte a dvojjadrovým procesorom. Jednoduché ovládanie funkcií a tlačových úloh je zaistené pomocou farebného LCD displeja a klávesnice. Tlačiareň je možné jednoducho pripojiť do siete štandardným ethernetovým káblom pre jej ľahké zdieľanie s ostatnými počítačmi. K dispozícii je aj rozhranie pre tlač z mobilných zariadení.


Znížte svoje náklady

Exkluzívne toner Unison od Lexmark udržuje nízke tlačové náklady a poskytuje vysokú výťažnosť a konzistentnú kvalitu od prvej do poslednej vytlačenej strany. Tlačiareň je vybavená zapekacou jednotkou s okamžitým zahriatím a úspornými tlačovými režimami vrátane funkcie hibernácie, ktoré minimalizujú hluk a šetria materiál aj energiu.


 

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie, Možno dokúpiť podávač

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 33 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 33 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 6 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 468 mm
Hĺbka 399 mm
Šírka 472 mm

Výbava

Displej Grafický

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Napájací kábel, Štartovací toner
Kód:  LX3317dn2
Produktové číslo:  35SC745
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12