Obnoviť stránku

Lexmark CS317dn

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lexmark CS317dn

Fantastické farby

Farebná laserová tlačiareň Lexmark CS317dn je vďaka vysokej kvalite tlače ideálna na produkciu profesionálnych firemných materiálov a prezentácií. Výsledkom sú dychberúce živé farby, ktoré sa dokonale zhodujú s paletou PANTONE. Vysoké rozlíšenie 1 200 × 1 200 dpi zaistí, že obrázky a grafika zostanú vždy mimoriadne ostré a dobre čitateľné.


Rýchla tlač a vysoká produktivita

Tlačte farebne aj čiernobielo rýchlosťou až 23 strán za minútu. Vďaka špičkovému systému manipulácie s papierom môžete vytlačiť až 5000 stránok za mesiac a zároveň mať menej starostí s údržbou. Vysokú produktivitu zaručia voliteľné zásobníky s celkovou kapacitou 900 listov, takže sa nemusíte starať o časté doplňovanie papiera.


Spoľahlivý výkon

Za účelom rýchleho spracovania úloh je tlačiareň vybavená 256 MB rozšíriteľnou pamäťou a dvojjadrovým procesorom. Jednoduché ovládanie funkcií a tlačových úloh je zaistené pomocou farebného LCD displeja a klávesnice. Tlačiareň je možné jednoducho pripojiť do siete štandardným ethernetovým káblom pre jej ľahké zdieľanie s ostatnými počítačmi. K dispozícii je aj rozhranie pre tlač z mobilných zariadení.


Znížte svoje náklady

Exkluzívny toner Unison od Lexmark udržuje nízke tlačové náklady a poskytuje vysokú výťažnosť a konzistentnú kvalitu od prvej do poslednej vytlačenej strany. Tlačiareň je vybavená zapekacou jednotkou s okamžitým zahriatím, funkciou obojstrannej tlače a úspornými tlačovými režimami vrátane funkcie hibernácie, ktoré minimalizujú hluk a šetria materiál aj energiu.


 

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Možno dokúpiť podávač

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 23 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 23 str./min.
Vstupný zásobník 250 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 5 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 291 mm
Hĺbka 442 mm
Šírka 407 mm

Výbava

Displej Grafický

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Napájací kábel, Štartovací toner
Kód:  LX2317dn
Produktové číslo:  28CC070
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08