Obnoviť stránku

Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l s RGB podsvietením

Garancia najlepšej ceny
93,90 €

Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l s RGB podsvietením

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Zvlhčovač vzduchu Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l

Hľadáte zvlhčovač, ktorý bude vhodný pre celú rodinu? Zvlhčovač vzduchu Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l bude pre vás tou správnou voľbou. Vie produkovať studenú aj teplú hmlu, bude tak skvelým pomocníkom v každom dome. Je navrhnutý pre miestnosti až do veľkosti 40 m², čo ho robí ideálnym pre spálne, obývacie izby alebo kuchyne. Vie byť veľmi tichý, takže nebudete rušení ani cez deň, a dokonca ani v noci. S nádržkou s objemom 4,5 l môže byť v prevádzke až 45 hodín. Tento model umožňuje vytváranie teplej pary, čo je skvelé na rýchle zvlhčenie suchého vzduchu, čistotu pary a je nápomocný pri boji s virózami. Integrovaný systém hubiek na pridávanie esenciálnych olejov na aromaterapiu ocení zaiste každý. Kapacita produkovania je 550 ml/h teplej pary a 300 ml/h studenej pary. Ventilátor zvlhčovača pomáha šíreniu pary do miestnosti a je veľmi tichý, s hlasitosťou iba 26 dB pri najnižšom výkone. Automatický režim sa postará o riadenie prevádzky zvlhčovača podľa potreby a snímač vlhkosti monitoruje a udržuje parametre v ideálnych hodnotách. K dispozícii je aj možnosť ovládania a monitorovania pomocou aplikácie a tiežLED podsvietenie v rôznych farbách. Smart zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l je kompatibilný s inteligentnými zariadeniami Android, Apple (iOS) a možné je aj jeho zapojenie do vašej Smart Home domácnosti cez Amazon Alexa a Google Assistant.
Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l

  • Ultrazvuková technológia
  • Vysoký výkon 300 ml/h studenej a 550 ml/h teplej pary pri hlučnosti 26 – 41 dB
  • Vhodný pre miestnosti do veľkosti až 40 m²
  • 4,5 l nádrž na vodu – nepretržitá prevádzka až 45 hodín
  • Parná dýza, nastaviteľná v rozsahu 360°
  • Prehľadný LED displej a dotykové ovládanie
  • Efektné LED RGB podsvietenie
  • Smart zvlhčovač vzduchu kompatibilný s inteligentnými zariadeniami Android, Apple (iOS), Amazon Alexa a Google Assistant
  • Nádobka na esencie a aromatické vonné oleje
  • Nastavenie časovača, hodnôt vlhkosti a plánovanie režimov cez inteligentné zariadenia

Smart zvlhčovač vzduchu Levoit OAsisMist 450S vytvorí ideálnu vlhkosť

Para sa hodí na zvlhčovanie vzduchu počas letných mesiacov a pomáha pri rôznych zdravotných problémoch, ako sú alergie, prechladnutie, astma, suchá pokožka a suchá nosová sliznica. Zvlhčený vzduch prispieva k zníženiu rizík týchto ochorení. Počas zimy, kedy je vzduch v interiéri vysušený vplyvom kúrenia, pomáha para pomôcť zlepšiť dýchanie a zabrániť vzniku baktérií. Teplá para je tiež skvelá na udržanie hydratácie pokožky, znižuje príznaky starnutia a zlepšuje celkový vzhľad.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Duálna otočná parná dýza, rýchla distribúcia pary, dosah až 120 cm výšky

Smart zvlhčovač vzduchu Levoit OAsisMist 450S zvládne paru vyslať až 120 cm vysoko, vy tak môžete zvlhčovať celý priestor bez toho, aby ste museli prístroj umiestniť na príliš vyvýšené miesto. Vďaka rýchlosti, akou sa para distribuuje pomocou zvlhčovača OAsisMist, je možné zvýšiť vlhkosť v miestnosti o 10 % počas iba 15 minút. Celý proces je možné urýchliť použitím teplej pary, ktorej dokáže vyrobiť až 500 ml/h. Dizajn zvlhčovača oceníte aj ako voľne stojaci elegantný doplnok interiéru.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Zostaňte v pohode aj vo vypätej dobe

Dnešná hektická doba si vyžaduje starostlivosť o duševné i telesné zdravie. Je dôležité sa pohybovať v prostredí, ktoré nás posilňuje a neoslabuje. S pomocou zvlhčovača vzduchu s možnosťou aromaterapie môžete vytvoriť doma ideálne prostredie na prácu, odpočinok, relaxáciu alebo spánok. Aromaterapia a teplá para môžu pomôcť zmierniť príznaky choroby a jej priebeh.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Ultrazvukový zvlhčovač na pokojný spánok s efektným RGB podfarbením

Ultrazvukový zvlhčovač Levoit OAsisMist Smart vám ponúka nočný režim, ktorý udržuje prevádzku takmer nepočuteľný s hladinou hluku iba 26 dB. Vy budete môcť v pokoji spať, zvlhčovač sa o kvalitu a vlhkosť vzduchu postará sám. Na zaistenie vášho pohodlia a komfortu je zvlhčovač vzduchu vybavený farebným LED RGB osvetlením, ktoré vám v noci pomôže vytvoriť ideálne prostredie na oddych a snívanie.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

4,5 l nádrž na prevádzku a až 45 hodín na ploche 40 m²

Zvlhčovač vzduchu Levoit OAsisMist Smart má kapacitu nádoby 4,5 litra vody a výkon 300 ml/h studenej pary a 550 ml/h teplej pary, čo je dostatočné pre miestnosti s rozlohou až 40 m². Studená a teplá para majú rôzne vlastnosti, čo robí tento zvlhčovač maximálne univerzálnym. Maximálna prevádzková doba je až 45 hodín podľa zvoleného programu. Zariadenie sa automaticky vypne, keď dôjde voda, aby nedošlo k poškodeniu, a tiež vás upozorní prostredníctvom aplikácie na inteligentnom zariadení.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Dotykové ovládanie, LED displej alebo pomocou smart zariadení iOS, Android, Google a Alexa

Zvlhčovač vzduchu Levoit OAsisMist 450S umožňuje ovládanie pomocou dotykového panelu alebo aplikácie VeSync na inteligentných zariadeniach Apple alebo Android a tiež hlasom vďaka integrácii do Smart Home domácnosti prostredníctvom Google Assistant či Amazon Alexa. Senzor vlhkosti poskytuje aktuálne informácie o vlhkosti vzduchu a okamžite automaticky reaguje na zmeny. Cez aplikáciu môžete sledovať a plánovať režimy zvlhčovača.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Inteligentný zvlhčovač Levoit OAsisMist 450S s jednoduchým plnením

Inteligentný zvlhčovač vzduchu Levoit OAsisMist 450S Smart ľahko naplníte z vrchnej strany. To uľahčuje manipuláciu s nádobou na vodu, čo je oproti tradičným zvlhčovačom, ktoré sa plnia zospodu, veľká výhoda. Vďaka tomu si ušetríte veľa času a nervov.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Správna vlhkosť je dôležitá aj pre vaše kvety a rastliny

Nielen my ľudia, ale aj rastliny potrebujú správnu vlhkosť, aby prospievali. Vďaka zvlhčovaču Levoit OAsisMist Smart budú vaše kvety vždy dobre udržiavané a v kondícii, aj keď je vonku suché obdobie. Automatický program a možnosť nastavenia časových harmonogramov zaistia, že o vaše rastliny bude postarané tak, ako to potrebujú.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Aplikácia s obsahom správnej starostlivosti o rastliny

Vďaka aplikácii VeSync a jej funkcii starostlivosti o rastliny sa staranie o rastliny stane ľahším. Aplikácia dokáže identifikovať druh rastlín a navrhnúť plány zavlažovania alebo hnojenia zodpovedajúce danému druhu kvetov a rastlín. Automatické plánovanie starostlivosti pre vás bude veľkou pomocou.

Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l
Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Najpredávanejšia značka zvlhčovačov vzduchu

Podľa predajných štatistík sa stala značka Levoit najpredávanejšou značkou čističiek a zvlhčovačov vzduchu v USA.
Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Energeticky úsporná prevádzka

Domáci zvlhčovač vzduchu Levoit OAsisMist Smart má certifikát ENERGY STAR a spĺňa tak prísne podmienky energetickej nenáročnosti a úspory energie. Môže byť v prevádzke nonstop bez výrazného dopadu na účet za energie. 

Obsah balenia

  • 1× Inteligentný ultrazvukový zvlhčovač vzduchu
  • 2× Aróma podložka (1 predinštalovaná)
  • 2× Absorpčná podložka (1 predinštalovaná)
  • 1× Čistiaca kefka
Zvlhčovač vzduchu Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 40 m2
Mobilná aplikácia Áno
Príkon 280 W
Zvlhčovací výkon 550 ml/hod
Objem nádržky 4,5 l
Hlučnosť 26 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Udržovanie vlhkosti, Meranie vlhkosti, Podsvietenie, Ručné nastavenie, Automatický režim, Aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky), Tichý chod, Regulácia výkonu, Automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky (+ alarm), Ohrev vzduchu

Farba

Farba Biela, Čierna

Rozmery

Hĺbka 304 mm
Šírka 152 mm
Výška 274 mm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LEVzvl41
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LUH-O451S-WEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09