Obnoviť stránku

Levenhuk Zeno Vizor G2

3,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Levenhuk Zeno Vizor G2

Lupa na krk, ktorá plne poslúži vašim bádateľským potrebám. Veľký priemer hlavnej šošovky umožňuje pokryť naraz veľkú oblasť a pracovať súčasne s množstvom malých objektov. Táto lupa je veľmi užitočnou pomôckou aj pri práci v domácnosti. Čítanie drobného písma, vyšívanie, skúmanie drobných obrázkov a práca s drobnými súčiastkami - to všetko bude s lupou na zavesenie na krk Levenhuk Zeno Vizor G2 jednoduchšie. Táto lupa je vynikajúca na všetky typy práce vyžadujúce vysoký stupeň presnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Binokulárna lupa
  • Zväčšenie 20×
  • LED osvetlenie
  • Šošovky sú vyrobené z optického plastu
  • Nastaviteľná poloha šošoviek

Pozrite sa zblízka

Hlavná šošovka ponúka zväčšenie 20×. Lupa Levenhuk Zeno G2 je vybavená integrovaným LED osvetlením, ktoré vám umožňuje pracovať aj pri slabom prírodnom alebo umelom svetle. Vďaka statívu môžete mať obe ruky voľné a vykonávať zložitejšie úkony.

 
Kód:  LEV004k1
Rozšírená záruka: +75 mesiacov
Produktové číslo:  69672
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18