Obnoviť stránku

Levenhuk Zeno 1000

4,1 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Levenhuk Zeno 1000

Univerzálna stolná lupa, ktorú možno použiť na štúdium textov a malých predmetov. Vďaka špeciálnemu držiaku ju môžete pripevniť k stolu, zatiaľ čo ohybným ramenom nastavíte lupu do požadovanej polohy. Stolné prevedenie vám prinesie držanie pozorovaného objektu oboma rukami alebo jednou rukou držať predmet a druhú na ňom pracovať. To iste ocenia všetci, ktorí opravujú elektroniku, pracujú s hodinkami, ale aj zástupcovia ďalších odborov. Rovnako dobre ale poslúži aj pri bežnom obyčajnom čítaní.
Disponuje dvojicou bielych LED diód pre dobrú viditeľnosť a osadené sú hneď dve šošovky. Hlavná šošovka s priblížením 2,5x v širokom priemere 88 mm vám dovolí pozorovať relatívne veľké objekty, bez toho aby ste museli lupou pohybovať. Druhá šošovka sa nachádza v kraji hlavnej šošovky a priblíži objekt 5x. Uvidíte aj tie najmenšie detaily pozorovaného objektu. Šošovka je vyrobená z kvalitného optického plastu s vlastnosťami podobnými skleneným šošovkám. Bezrámová konštrukcia pôsobí veľmi štýlovo.
Parametre a špecifikácie:
Zväčšenie:
Hlavné šošovka: 2,5x
Prídavná šošovka: 5x
Materiál:
Šošovky: Akrylát
Rukoväť: kov
Priemer:
Hlavné šošovka: 88 mm
Prídavná šošovka: 21 mm
Osvetlenie:
2x biele LED diódy
Napájanie:
3x batérie AAA (1,5 V)
Rozmery:
226 x 87 x 24 mm
Balenie:
Lupa Levenhuk Zeno 1000
3 batérie AAA
Puzdro
Príručka

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálne zväčšenie 5 ×
Minimálne zväčšenie 2,5 ×
Osvetlenie LED

Rozmery šošovky

Priemer šošovky 21 mm
Kód:  LEV004h
Rozšírená záruka: +75 mesiacov
Produktové číslo:  38119
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08