Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lenovo V330-15IKB Iron Grey

+ prodloužená záruka na 3 roky
4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo V330-15IKB Iron Grey

ODOLNÝ NOTEBOOK PRE MALÉ A STREDNÉ FIRMY

Odolný a výkonný notebook pre malé a stredné podniky nemusí stáť majetok. S modelom Lenovo V330 získate spoľahlivé zariadenie, ktoré je dostatočne odolné pre každodenné použitie a nevadí mu ani náhodné poliatie klávesnice. S trojročnou on-site zárukou s reakciou v nasledujúci pracovný deň nebudete pri poruche bez počítača dlhšiu dobu. Vďaka veľkému výkonu a dlhej výdrži batérie s vami bude tento model vždy, keď ho budete potrebovať. Poskytuje vysoký štandard zabezpečenia súkromia a vašich dát vďaka zabudovanej čítačke odtlačkov prstov a podpore šifrovania dát.


Veľký výkon

S najnovšími procesormi Intel a veľkou pamäťou RAM zvládnete všetko, čo potrebujete, behom okamihu. Vďaka SSD disku bude váš počítač rýchlejší a vy tak nebudete musieť čakať dlhú dobu, než sa vám počítač spustí, alebo načíta programy, ktoré potrebujete k svojej práci.


Dlhá výdrž batérie

Nenechajte sa na cestách obmedzovať nízkou výdržou batérie. K notebooku Lenovo V330 lze dokúpiť druhú prídavnú batériu, ktorú je možné vymeniť bez použitia skrutiek, namiesto DVD mechaniky. Ak sa vám batéria vybije, vďaka podpore rýchleho nabíjania QuickCharge ju nabijete rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.


Tříletá on-site záruka


Spolu so zariadením V330 získate rozšírenie záruky na tri roky s reakciou v nasledujúci pracovný deň a opravou priamo u vás. To ochráni vašu investíciu do zariadenia a zníži náklady na prevádzku. Neočakávaná porucha vášho pracovného nástroja vás tak nerozhodí.


Súkromie a zabezpečenie dát

S notebookom Lenovo V330 získate vyššiu úroveň zabezpečenia a súkromia. Vďaka hardvérovému krytu webkamery sa nebudete musieť strachovať, že vás niekto sleduje a s čítačkou odtlačkov prstov docielite toho, že sa do vášho počítača nedostane nikto cudzí. TPM čip navyše zabezpečí šifrovanie vašich dát, takže už nehrozí ich odcudzenie.


Moderný dizajn

Veľký displej s jemným rozlíšením vám umožní byť ešte viac produktívni. Vďaka antireflexnej technológii vás nebudú trápiť odlesky. Moderný a tenký vzhľad modelu V330 si zamilujete a práca na ňom vás bude baviť. Navyše s novým väčším touchpadom toho zvládnete oveľa viac bez neustáleho presúvania prstov.


Vysoká odolnosť a spoľahlivosť

Pracovný notebook by mal byť spoľahlivý a odolný. Preto boli modely V330 podrobené tým najnáročnejším testom, ktoré zahŕňali testy nárazu, vibrácií, výdrže pántu, spoľahlivosti ventilátorov, prevádzkovej teploty a mnohých ďalších.


Kvalitnejšie video konferencie

Kvalitné mikrofóny spolu s HD webkamerou vám umožnia uskutočňovať živé videokonferencie a s reproduktormi s certifikáciou Dolby Audio začujete každé slovo svojich kolegov jasne a zreteľne.


Vylepšená konektivita

Lenovo V330 prináša všetky konektory, ktoré budete potrebovať, vrátane najnovšieho USB-C. A ak vám niektorý bude chýbať, vďaka podpore dokovacej stanice ThinkPad USB-C získate behom okamihu prístup k neprebernej škále dodatočných konektorov.


Klávesnica odolná voči poliatiu

Nehody sa stávajú a šťastie vždy praje pripraveným. Vieme, ako je pre vás vaše pracovné zariadenie dôležité, a tak je model V330 vybavený klávesnicou, ktorá je odolná proti poliatiu. A vďaka skvelému rozloženiu kláves budete písať presnejšie a rýchlejšie ako doteraz. Užite si komfortné písanie aj na cestách.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ panela TN
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 8550U Kaby Lake R
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Cache procesora 8 MB

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR4
Frekvencia pamäte 2 133 MHz (2,13 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty UHD Graphics 620

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Pro

Pevný disk

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika

Batéria

Kapacita batérie 30 Wh
Počet článkov

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Plastový
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 2 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi 802.11ac
Optická mechanika DVD

Rozmery

Šírka 375 mm
Hĺbka 253 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Lenovo radu V

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka
Kód:  NT219h3r4q1
Produktové číslo:  81AX006HCK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09