Obnoviť stránku

Lenovo ThinkStation P330 Tower

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkStation P330 Tower

Pracovná stanica Lenovo ThinkStation P330 Tower je vhodná na firemné použitie, ale v domácnosti tiež nájde svoje uplatnenie. Počítačová skriňa je typu Tower, vďaka ktorej sa ľahko pristupuje ku komponentom vo vnútri. Pod kapotou počítača je procesor Intel Core i7 8700 Coffee Lake. Sekunduje mu rýchla DDR4 operačná pamäť s celkovou kapacitou 16 GB. Na vaše dáta je pripravený SSD disk s kapacitou 256 GB. O grafickú stránku sa stará grafická karta NVIDIA Quadro P620 2 GB. Pracovná stanica je dodávaná spoločne s operačným systémom Windows 10 Pro, USB klávesnicou a myšou. Rozhodne oceníte aj On-Site záruku. Zaobstaraním Lenovo ThinkStation P330 Tower získate spoľahlivosť a špičkový výkon.

Kľúčové vlastnosti pracovnej stanice LENOVO ThinkStation P330 Tower

  • Pracovná stanica ThinkStation P330 Tower od značky Lenovo
  • Skvele sa hodí na náročné práce
  • Veľký SSD disk s kapacitou 256 GB
  • K počítaču je dodávaná klávesnica a optická myš
  • Súčasťou pracovnej stanice je DVD mechanika
  • Dodávané spoločne s Windows 10 Pro

Skvelá konektivita

Pracovnej stanici Lenovo ThinkStation P330 nechýba DVD mechanika ani päť rýchlych USB portov na hlavnom paneli na pripojenie externých diskov či iných vstupných zariadení. Nechýba tu tiež čítačka pamäťových kariet a zapínacie tlačidlo. Na zadnej strane skrine sú konektory na zapojenie mikrofónu a reproduktorov, ďalšie štyri USB porty, VGA aj COM konektor a tiež konektor pre sieťový kábel s koncovkou RJ-45 a dva DisplayPorty.


Kód:  TI100b2n
Produktové číslo:  30C5004VMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08