Obnoviť stránku

Počítače Lenovo

Lenovo PC – spoľahlivé počítače na prácu aj zábavu

Spoločnosť Lenovo sa výrobou výpočtovej techniky zaoberá už od svojho založenia v roku 1984. Potom, čo Lenovo odkúpilo počítačovú divíziu firmy IBM, sa stalo najväčším svetovým výrobcom počítačov. V ponuke nájdete všestranné zostavy IdeaCentre, medzi ktorými sú vo veľkej miere zastúpené praktické All In One Lenovo PC. Obľúbené sú aj spoľahlivé kancelárske počítače ThinkCentre a výkonné herné modely radu Legion. Nechýbajú ani pracovné stanice ThinkStation na tie najnáročnejšie úlohy.

Domáce Lenovo PC

Všestranné domáce Lenovo PC na každodenné úlohy

Na domáce použitie sú vhodné najmä kompaktné a úsporné Lenovo PC radu IdeaCentre. Sú k dispozícii v podobe klasických stolových počítačov alebo dizajnových Lenovo All In One PC. Pri pokročilých modeloch nájdete rýchle procesory Intel 8. generácie a dedikované grafické karty. Pre používateľov, ktorí vyžadujú vysoký výkon a kompaktné rozmery, je tu mini počítač Lenovo radu ThinkCentre Tiny, ktorý poslúži napríklad ako ideálne multimediálne centrum k vášmu televízoru.

Aký je herný počítač Lenovo?

Počítač Lenovo je obľúbenou voľbou hráčov, a to vďaka podpore VR, ktorá vám umožňuje utiecť do sveta virtuálnej reality. Funkcia Killer DoubleShot™ optimalizuje pripojenie na internet, znižuje latenciu a pomáha dosahovať vyššie rýchlosti. Všetko oceníte napríklad pri online hraní alebo streamovaní. Vďaka One Key Turbo jednoducho navýšite výkon vášho herného Lenovo PC jednoduchým stlačením tlačidla. Maximálny výkon vyžaduje kvalitné chladenie – v ponuke nájdete aj hotové sety s vodným chladením.

Herný Lenovo počítač
Pracovný lenovo PC

Lenovo počítač je na prácu ako stvorený

Kvalitné zabezpečenie je dnes nutnosťou. Preto pracovný Lenovo počítač obsahuje napríklad modul TPM, ktorý pomocou šifrovania zabezpečuje vaše dáta. Inteligentná technológia ICE je navrhnutá tak, aby poskytovala rovnováhu medzi vysokým výkonom a tichým chodom. Tým tak zaisťuje dlhú životnosť vášho Lenovo PC. Pracovné stanice ThinkStations sú určené na tie najnáročnejšie úlohy. Vďaka Lenovo Performance Tunes je možné z ich hardvéru dostať maximálny výkon.

Spresniť parametre
306 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08