Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad Yoga 20CD0-015

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad Yoga 20CD0-015

Rad ThinkPad od Lenova úplne prekonáva nároky bežného života a vyniká špičkovou spoľahlivosťou. S príchodom modelu Yoga už nie je len Ultrabook, ale dokáže sa premeniť hneď vo štyri interaktívne zariadenie, a to púhym sklopením displeja až o 360 °. Kúpou jedného kúsku tak získate hneď tri ďalšie ako bonus. Klasický laptop dopĺňajú režimy stojanček, stan a tabliet. Displej s jemným rozlíšením a IPS matricou patrí medzi ďalšie skvosty tohto zariadenia, u ktorého sa navyše na prvý pohľad môže zdať, že do tak tenkého tela sa nevošiel žiadny výkon, avšak opak je pravdou. Vybavený architektúrou Haswell sa vrhá do súboja s oveľa hrubšími a ťažšími kúsky, nad ktorými často vyhráva vo všetkých smeroch. Novinkou je podsvietená klávesnica, Ktorá sa v režime tablet vďaka technológii "lift and lock" automaticky uzamkne a zarovná do jednej roviny.
Pracujte maximálne efektívne a užívajte si ničím nebrzdené zábavu naplno s procesorom rady Intel Core i3 4010 s dvojicou nekompromisne výkonných jadier. Extrémne nízku spotrebu si udržiava aj napriek tomu, že tiká na vysokej frekvencii 1,7 GHz a dokáže spracovať naraz až 4 vlákna. Integrované grafické jadro prevezme kormidlo pri sledovaní HD filmov alebo hranie hier v DirectX 11, kde dosahuje až o 75% lepšieho výkonu než generácie predchádzajúcej.
Displej ultrabooku ThinkPad Yoga vyniká samými superlatívmi. Jeho HD Ready panel sa vyrába pokročilou technológiou IPS, Ktorá je zárukou dokonalých farieb, širokých pozorovacích uhlov a výborné čitateľnosti aj na priamom slnku. Nezáleží teda, kde tabliet budete používať, jeho displej vás bude stále fascinovať. Ovládajte systém a aplikácie dotykom alebo pomocou špeciálneho pera a umožnite vašej fantázii rozlet. Píšte si poznámky, surfujte na webe alebo upravujte fotografie intuitívnejšie než kedy predtým.
Flexibilné displej s možnosťou preklopeniu až o 360 ° premení ultrabook Yoga 2 v multifunkčné zariadenie s mnohými spôsobmi používania. Je len na vás, ktorú aktivitu práve budete vykonávať, Lenovo Yoga sa vám vždy plne prispôsobí a na celých 8 hodín ani nebudete potrebovať nabíjačku.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 12,5 "
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i3
Modelové označenie procesora Intel Core i3 4010U Haswell
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

SSD kapacita 16 GB (0,02 TB)
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Maximálna výdrž batérie 7,84 h

Konštrukcia

Konvertibilita Preklopiteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 1,59 kg

Rozhranie

Grafické výstupy Mini HDMI
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 316,6 mm
Hĺbka 221 mm
Kód:  NT030d1d
Produktové číslo:  20CD0015MC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04