Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad Helix 3698-6MG

4,0 1 hodnotení

Lenovo ThinkPad Helix 3698-6MG

Stále sa nemôžete rozhodnúť medzi kúpou tabletu a ultrabooku? Firma Lenovo má pre vás riešenie v podobe unikátneho konvertibilného tabletu , Ktorý sa vďaka svojej jedinečne konštrukcii dokáže presne prispôsobiť vašim potrebám. Štyri možnosti jeho použitia z neho robí štyrikrát tak silné zariadenie - režim ultrabook, tabliet, stojan a tabliet + . Poháňaný najmodernejšie generáciou procesorov Ivy Bridge s extrémne nízkou spotrebou a vysokým výkonom si poradí so všetkými možnými aplikáciami a dovolí vám pracovať naplno, nech už budete kdekoľvek.



Len ťažko poraziteľný

  • Štyri možnosti použitia
  • Extrémne výkonný
  • Tichý a chladný chod
  • Plnohodnotný systém Windows 8 Pre
  • Tenká a ľahká konštrukcia
  • Dotykový IPS displej s perom
  • FullHD rozlíšenie
  • Extrémne dlhá výdrž
  • USB 3.0, mini DisplayPort, WiDi



Rýchlo a bez obmedzení

Nenechajte sa nijako obmedzovať a pracujte vždy maximálne efektívne . Dvojjadrový procesor Intel Core i5 so zníženým odberom energie disponuje dostatkom výkonu aj pre tie najnáročnejšie aplikácie. Spoločne s SSD diskom s kapacitou 128 GB sa postará o bleskurýchly štart systému aj všetkých aplikácií a vďaka integrovanému grafickému riešeniu Intel HD Graphics 4000 sa nezľakne ani FullHD filmov. Vďaka minimálnej spotrebe sa navyše tabliet takmer nezahrieva a chladenie je nepočuteľné.


Neopakovateľná podívaná

Displej konvertibilného tabletu ThinkPad Helix vyniká samými superlatívmi. Jeho FullHD panel je vyrobený pokročilou technológiou IPS , Ktorá je zárukou dokonalých farieb, širokých pozorovacích uhlov a výborné čitateľnosti aj na priamom slnku. Nezáleží teda, kde tabliet budete používať, jeho displej vás bude stále fascinovať. Ovládajte systém a aplikácie dotykom alebo pomocou špeciálneho pera a umožnite rozlet vašej fantázii. Píšte si poznámky, surfujte na webe alebo upravujte fotografie intuitívnejšie než kedykoľvek predtým.



Štyrikrát tak výkonný

Tablet ThinkPad Helix v sebe skrýva výhody silného ultrabooku a prenosného výkonného tabletu a navyše pridáva ešte niečo ďalšie. Špeciálny úchyt na klávesnici vám umožní využiť ho aj v režime praktického stojanu .

Ultrabook

Zasuňte tablet do klávesnice a ihneď získate plnohodnotný ultrabook s diabolským výkonom . Príjemná klávesnica dopĺňaná perfektným touchpadom zaručí pohodlné písanie bez preklepov a vy tak môžete pracovať vždy naplno.

Tabliet

Vyberte displej, otočte a opäť zasuňte do klávesnice, sklopte a z ultrabooku máte razom tabliet . Základňa navyše obsahuje batériu, ktorá predĺži výdrž až na neuveriteľných 16 hodín . Predstavte si tú neobmedzenú slobodu tabletu Helix.

Tabliet +

Ak potrebujete pracovať na ceste alebo sa len chcete podeliť o informácie s ostatnými, stačí tabliet vysunúť zo základne. Minimálna hmotnosť, dlhá výdrž a plnohodnotný systém Microsoft Windows 8 z neho robí bezkonkurenčný tabliet.

Stojan

Veľmi praktický a zaujímavý je bezpochyby režim stojan , Kedy tabliet zasunutý v základni perfektne poslúži pre sledovanie HD filmov , Organizovanie videokonferencií a komunikovania so svojimi priateľmi tvárou v tvár so zabudovanou webkamerou.


Stále pripojený

Ultrabook podporuje tiež WiDi technológiu, ktorá umožňuje bezdrôtový prenos obrazu a zvuku do televízora, projektora a ďalších zobrazovacích zariadení. Periférne zariadenie pripojíte pomocou vysokorýchlostného USB 3.0 alebo mini DisplayPort a pre video komunikáciu môžete využiť dve webkamery s rozlíšením 5 a 2 megapixely.



Plnohodnotný Windows 8


Spoznajte krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8. Hneď po zapnutí tabletu vás milo prekvapí rýchly štart systému a všetka práca v ňom je tiež veľmi svižná. Dlaždicová plocha Metro je ako stvorená pre ovládanie dotykom a behom chvíle si ju iste zamilujete. Na portáli Windows Store nájdete mnoho zaujímavých aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu alebo vylepší zábavu. Ponorte sa do sveta neobmedzených možností.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 3337U Ivy Bridge
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,7 GHz (2 700 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 333 MHz (1,33 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

SSD kapacita 128 GB (0,13 TB)

Výbava

Výbava Dotykový displej, Operačný systém, TrackPoint
Webkamera 5 Mpx

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 9,8 h

Konštrukcia

Konvertibilita Oddeliteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 1,67 kg

Rozhranie

Grafické výstupy DisplayPort, Mini DisplayPort
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 296,1 mm
Hĺbka 187,3 mm

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice CZ, EN int.
Kód:  NT030a2b
Produktové číslo:  N3Z6MMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12