Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre Edge 73z 10BD0-030

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkCentre Edge 73z 10BD0-030

Štýlový počítač zabalený do tela monitora , Ktorý dobre vyzerá a funguje ešte lepšie. Dômyselne vybraný hardvér spotrebováva menej energie než klasické stolné počítače a konštrukcia all-in-one PC vám na stole ušetrí veľa miesta. Nemenej dôležitá je tiež nadpriemerná spoľahlivosť, za ktorú si Lenovo stojí a dodáva ThinkCenter Edge 73z so zárukou tri roky .

Dostatočne veľký 20 "displej disponuje detailným rozlíšením 1600 x 900 pixelov , Podsvietenie je riešené modernými a úspornými LED diódami a matný povrch zabráni odleskom znepríjemňujúcimi prácu s počítačom. Je vybavený VGA vstupom , Ktorý umožní zobrazenie plochy a ovládanie iného počítača alebo zariadenia pripojeného cez tento vstup.
Výkon počítača obstaráva procesor Intel Core i5 4430S z radu Haswell, ktorý vyniká dostatočným výkonom aj malou spotrebou as tým spojeným malým zahrievaním. Štyri fyzické jadrá tikajú na frekvencii 2,7 GHz a v prípade potreby sa zvýši automaticky frekvencie na 3,2 GHz. Výkon počítača je podporený 4 GB RAM a ponúkne 500 GB úložného priestoru . Súčasťou procesora je aj integrované grafické jadro Intel HD Graphics 4600 , Ktoré je stavané na akceleráciu videí alebo grafického prostredia najnovšieho operačného systému a umožní si zahrať aj menej náročné počítačové hry. All In One PC má predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional v 64-bitovej verzii, ktorý vás prevedie prácou i zábavou. Navyše Windows 7 môžete zadarmo upgradovať na Windows 8 Professional vďaka dodávanému Recovery DVD s týmto systémom.
Pre vylepšenie komunikácie s priateľmi či rodinou môžete využiť zabudovanú webkameru . Pre zachytenie zvuku sa využíva digitálny duálny mikrofón s potlačením šumu . Dôležité dáta je nutné mať vždy zálohované, k čomu vám poslúži DVD napaľovačka na bočnej strane monitoru alebo čítačka pamäťových kariet . K internetu si počítač pripojíte cez gigabitové LAN rozhranie alebo bezdrôtovo pomocou Wi-Fi . Súčasťou balenia je praktický set klávesnica s optickou myšou . Ďalšie periférie bezproblémovo pripojíte cez jedno zo štyroch USB 2.0 alebo môžete využiť 2 moderné vysokorýchlostné USB 3.0 . Veľmi užitočný je VGA výstup pre pripojenie ďalšieho zobrazovacieho zariadenia, ktorým môže byť napríklad projektor alebo ďalší LCD.
Získate aj sofistikovaný softvér Lenovo Solution Center , Ktorý je zjednodušene povedané prístrojovou doskou, ktorá odráža celkové zdravie systému. Tento diagnostický nástroj hardvéru umožňuje rýchly a jednoduchý prístup k často používaným nástrojom pre správu systému, vrátane zálohovania a obnovenia, antivírusové ochrane a nastavenia firewall, aktualizáciám systému/softvéru, pripojenie k internetu a službe podpory.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 7 Professional

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 20 " (50,8 cm)
Rozlíšenie 1600 × 900 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 2,7 GHz (2 700 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Max TDP 65 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4600

Základná doska

Socket Intel 1150

Disk

Výbava

Základná výbava Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi
WiFi 802.11g, 802.11b

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Zdroj

Zdroj 150 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 4 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 16 GB
Počet slotov RAM 2 ks
Počet osadených slotov 1 ks

Výstupy

USB 2.0 4 ×
Grafické VGA D-SUB
Ďalšie LAN, PS/2

Skrinka

Šírka 506 mm
Výška 362 mm
Hĺbka 66 mm
Hmotnosť 6,3 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica

Produktový rad

Rad počítača Lenovo ThinkCentre
Kód:  TI051e4e
Produktové číslo:  10BD0030MC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11