Obnoviť stránku

Lenovo Tab P12 Pro 5G 8 GB/256 GB sivý + Precision Pen 3

4,0 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
959 €

Lenovo Tab P12 Pro 5G 8 GB/256 GB sivý + Precision Pen 3

Prémiový tablet, s ktorým budete o krok vpred

Lenovo Tab P12 Pro je tablet, ktorý vás prenesie do novej dimenzie. Uchváti vás jeho veľkým AMOLED displejom s 2K rozlíšením, hravo spustí aj tú najnáročnejšiu aplikáciu zásluhou vysokého výkonu a batéria s dlhou výdržou vám umožní byť neustále v spojení s priateľmi. Jeho štvorica reproduktorov JBL vám poskytne zážitok ako by ste boli v kine a certifikácia TÜV Rheinland Full Care sa postará o váš zrak. A pribalený stylus vám umožní ovládať ho tak, ako vám to vyhovuje. Je dokonca vybavený režimom PC Mode, ktorý vám poskytne obrazovku, na akú ste zvyknutí zo svojho počítača!

 

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Dokonalý displej

Prémiový tablet Lenovo Tab P12 Pro má ten najlepší displej široko ďaleko. Je tvorený maticou typu AMOLED s dokonalým podaním farieb, má uhlopriečku 12,6", obnovovaciu frekvenciu 120 Hz a podporuje technológiu Dolby Vision HDR, ktorá sa postará o dokonalé vykreslenie. Rozlíšenie 2K sa postará o zobrazenie aj tých najmenších detailov a jas až 600 nitov umožní sledovanie aj na priamom slnku.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Dych berúci výkon

Výkon tohto modelu strčí všetky ostatné do vrecka. Je vybavený procesorom Qualcomm Snapdragon 870 s taktom až na 3,2 GHz, čo sa rovná výkonu bežného notebooku! Hravo na ňom zvládnete čokoľvek – a vďaka grafickému čipu Adreno 650 aj hraniu najnáročnejších hier! Navyše má režim PC Mode – stačí pripojiť bezdrôtovú klávesnicu a tablet sa zmení na počítač, vrátane ikon a okien, na ktoré ste zvyknutí. Tento režim zvýši vašu produktivitu a hravo nahradí notebook!

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Tablet stvorený na cesty

Lenovo Tab P12 Pro je ako stvořený na cesty. Je zásluhou hliníkovej konštrukcie neuveriteľne tenký a ľahký, takže sa ľahko prenáša. Batéria s kapacitou 10200 mAh poskytuje výdrž až 15 hodín a podpora štandardu Quick Charge 4.0 sa postará o dobitie 80% kapacity za hodinu a pol! A funkcia NFC s podporou bezdrôtového nabíjania vám umožní dobíjať tablet aj bezdrôtovo!

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



Prečo kúpiť Lenovo Tab P12 Pro?


Vysoký výkon

Osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 870 s maximálnym taktom až 3,2 GHz pre spúšťanie aj tých najnáročnejších aplikácií.

Dokonalý displej

Veľký AMOLED displej s jemným 2K rozlíšením a podporou Dolby Vision HDR zaručuje tie najlepšie farby.

Perfektný zvuk

Štvorica reproduktorov od JBL s vylepšením Dolby Atmos a Lenovo Premium Audio pre špičkový zážitok zo sledovania filmov.

Pribalený stylus v balení

V balení nájdete aj aktívny stylus, ktorý vám umožní písať, kresliť a vytvárať poznámky. Môžete si k nemu dokúpiť aj klávesnicu, alebo ho tiež používať ako externý monitor pre váš notebook!

Na bezpečí záleží

Lenovo Tab P12 Pro ponúka zabezpečenie čítačkou odtlačkov prstov a rozpoznaním tváre, takže sa do tabletu nedostane nikto cudzí.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Pohlcujúci zvuk

epší zvuk ste z tabletu ešte nepočuli. Lenovo Tab P12 Pro vám prinesie priestorový zvuk so systémom štyroch reproduktorov od JBL s výkonom 4x1W, ktoré sú doplnené o prémiový kodek Qualcomm WCD9385, vylepšenia Lenovo Premium Audio a Dolby Atmos.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Veľa možností použitia

Lenovo Tab P12 Pro ponúka mnoho možností použitia. Možno ho dokonca cez USB-C konektor pripojiť k notebooku a premeniť ho na externý monitor! Pribalený stylus vám umožní využiť jeho potenciál naplno a s dokúpiteľnou externou klávesnicou nahradí aj notebook!

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Bezpečnosť na prvom mieste

Tablet Lenovo Tab P12 Pro myslí aj na vaše bezpečie. Poskytuje zabezpečenie čítačkou odtlačkov prstov a taktiež podporuje odomykanie tvárou. Nikto cudzí sa vám tak do tabletu nedostane. Dbá však aj na váš zrak, certifikácia TÜV Rheinland Full Care vám dáva istotu, že tablet eliminuje škodlivé modré svetlo a trhanie obrazu (flicker free).

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



Zoznámte sa s Lenovo FreeStyle


Využite svoj tablet ako druhú obrazovku pre notebook, používajte ho ako grafický tablet na kreslenie a písanie na vašom notebooku, zdieľajte zvuk z notebooku priamo na tablet a prenášajte medzi svojimi zariadeniami súbory s úplnou ľahkosťou. To všetko vďaka bezdrôtovému pripojeniu cez aplikáciu Lenovo Freestyle, ktorá je dostupná v obchode Microsoft Store a v Google Play Store.



Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 12,6 " (32 cm)
Rozlíšenie QHD 2560 × 1600

Úložisko

Kapacita úložiska 256 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 024 GB (1 048 576 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth
Podporované mobilné siete 5G, 4G/LTE, 3G

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C, Dokovací konektor
Senzory Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia, G-senzor, Čítačka odtlačkov prstov

Fotoaparát

Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 1080p (Full HD) 30fps

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 10 200 mAh
Model procesora Qualcomm Snapdragon 870
Grafický čip Adreno 650

Ďalšie vlastnosti

Funkcie VoLTE/GSM, OTG, Rýchle nabíjanie, Gorilla Glass

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 12

Konštrukcia a farba

Výška 184,53 mm (18,45 cm)
Šírka 285,61 mm (28,56 cm)
Hĺbka 5,63 mm (0,56 cm)
Hmotnosť 565 g (0,57 kg)
Farba Tmavosivá

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjačka (adaptér s káblom), Redukcia na 3,5 mm jack

Rad

Rad tabletu Lenovo Tab

Značka/modely

Značka tabletu Lenovo
Model tabletu Tab P12 Pro (1st Gen)

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  NT210t6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZA9E0020CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17