Obnoviť stránku

Lenovo Tab P12 8 GB/128 GB sivý + aktívny stylus Lenovo

4,5 38 hodnotení

Lenovo Tab P12 8 GB/128 GB sivý + aktívny stylus Lenovo

Ponorte sa do multimédií

Lenovo Tab P12 prináša dokonalý multimediálny zážitok na veľkom displeji s jemným rozlíšením a dokonalými farbami. Je vybavený osemjadrovým procesorom MediaTek s vysokým výkonom a veľkou pamäťou RAM pre plynulý beh všetkých programov. Pochváliť sa môže aj tenkým a ľahkým celokovovým telom v elegantnom dvojtónovom dizajne, veľkou batériou s až 10 hodinovou výdržoua reproduktormi JBL s technológiou Dolby Atmos. V balení nájdete aj aktívny stylus a s unikátnym riešením prepojenia tabletu s počítačom Lenovo Freestyle si užijete široké možnosti využitia. Je dokonca vybavený režimom PC Mode, ktorý vám poskytne obrazovku, na akú ste zvyknutí zo svojho počítača!

 

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Displej s jemným rozlíšením

Užite si dokonalý multimediálny zážitok na veľkom 12,7" displeji s dokonale jemným 3K rozlíšením a 10-bitovou farebnou hĺbkou zaisťujúcou dokonalé farby! Nechýba ani certifikácia TUV Full Care, ktorá ochráni váš zrak pred blikaním alebo modrým svetlom. V balení navyše nájdete aktívny stylus Lenovo Tab Pen Plus na písanie a kreslenie.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Nabitý veľkým výkonom

Hrajte ako profík a spúšťajte aj tie najnáročnejšie aplikácie. Jeho osemjadrový procesor MediaTek Dimensity 7050 s taktom až 2,6 GHz je doplnený o 8 GB pamäte RAM a veľké 128GB úložisko, takže sa nezľakne ničoho. Spolu s Wi-Fi 6 navyše poskytuje ultrarýchle pripojenie k internetu s minimálnou odozvou. Navyše má režim PC Mode – stačí pripojiť bezdrôtovú klávesnicu a tablet sa zmení na počítač, vrátane ikon a okien, na ktoré ste zvyknutí. Tento režim zvýši vašu produktivitu a hravo nahradí notebook!

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Poháňaný umelou inteligenciou

Lenovo Tab P12 vyzerá dokonale! Je tvorený celokovovým telom v dvojtónovom dizajne farebného prevedenia Storm Grey so zaoblenými hranami a čistými líniami. Jeho konštrukcia je neuveriteľne tenká a váži iba 630 gramov, takže sa ľahko drží a používa. Prednú stranu potom z 87% zaberá samotný displej, čo znamená, že tablet má veľmi malé rámčeky po stranách.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



Prečo by ste si mali kúpiť Lenovo Tab P12?


Skvelý na multimédiá

Veľký 12,7" 3K displej a 10-bitová farebná hĺbka poskytujú živé a realistické farby pre pohlcujúce multimediálny zážitok.

Obrovský výkon

Osemnásobný procesor, 8 GB RAM a 128 GB úložiska zaisťujú plynulý beh náročných aplikácií bez kompromisov.

Elegantný a ľahký

Celokovové telo s malou hmotnosťou, dvojtónový dizajn a malé rámčeky okolo displeja dávajú tabletu moderný a elegantný vzhľad.

Dlhá výdrž

Obrovská 10200mAh batéria poskytuje až 10 hodín nepretržitého používania.

Dôraz na bezpečie

Čítačka odtlačkov prstov a systém Android 13 s dlhodobou podporou zaisťujú bezpečnosť a pravidelné aktualizácie tabletu na ochranu pred hrozbami.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Dlhá výdrž batérie

Lenovo Tab P12 je vybavený obrovskou batériou s kapacitou 10200mAh pre až 10 hodín výdrže na jedno nabitie. V balení tiež nájdete 30W nabíjačku s podporou rýchleho nabíjania. Vďaka jeho dlhej výdrži si tak môžete užiť napríklad svoju obľúbenú hudbu prúdiacu zo štyroch reproduktorov JBL s technológiou Dolby Atmos úplne kdekoľvek.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Dôraz na zabezpečenie

Lenovo Tab P12 je tiež bezpečný. Je vybavený čítačkou odtlačkov prstov v tlačidle na zapnutie, čo vám dáva istotu, že sa do tabletu nedostane nikto cudzí. Navyše prichádza s aktuálnym systémom Android 13, získa dve aktualizácie operačného systému a bude získavať bezpečnostné aktualizácie až 4 roky, takže bude vždy pripravený čeliť najnovším hrozbám!

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Lenovo Freestyle

Zoznámte sa s Lenovo Freestyle - unikátnym riešením na prepojenie počítača so systémom Windows a vášho tabletu. Umožní vám použiť tablet ako druhú bezdrôtovú obrazovku, dovolí vám zrkadliť vašu pracovnú plochu alebo poslúži ako grafický tablet na kreslenie, písanie a podpisovanie dokumentov.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!



Seznamte se s Lenovo FreeStyle


Využite svoj tablet ako druhú obrazovku pre notebook, používajte ho ako grafický tablet na kreslenie a písanie na vašom notebooku, zdieľajte zvuk z notebooku priamo na tablet a prenášajte medzi svojimi zariadeniami súbory s úplnou ľahkosťou. To všetko vďaka bezdrôtovému pripojeniu cez aplikáciu Lenovo Freestyle, ktorá je dostupná v obchode Microsoft Store a v Google Play Store.



Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 12,7 " (32,26 cm)
Rozlíšenie 2944 × 1840

Úložisko

Kapacita úložiska 128 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB (1 024 000 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Digitálny kompas, Svetelný senzor, G-senzor, Čítačka odtlačkov prstov

Fotoaparát

Svetelnosť predného fotoaparátu f/2

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 10 200 mAh
Model procesora MediaTek Dimensity 7050
Grafický čip ARM Mali G68 MP5

Ďalšie vlastnosti

Funkcie Rýchle nabíjanie, Gorilla Glass

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 13

Konštrukcia a farba

Výška 191 mm (19,1 cm)
Šírka 293 mm (29,3 cm)
Hĺbka 7 mm (0,7 cm)
Hmotnosť 1 000 g (1 kg)
Farba Sivá

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjačka (adaptér s káblom), Stylus

Rad

Rad tabletu Lenovo Tab

Značka/modely

Značka tabletu Lenovo
Model tabletu Tab P12

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  NT210s1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZACH0094CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06