Obnoviť stránku

Lenovo TAB P10 64 GB Black

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB P10 64 GB Black

VÝKONNÝ TABLET S UNIKÁTNYM DIZAJNOM

Lenovo Tab P10 je prémiový tablet s kovovými rámčekmi a unikátnym skleneným dizajnom. Prináša jemnú 10,1" obrazovku s FullHD rozlíšením a štvoricu reproduktorov s technológiou Dolby Atmos® pre prvotriedny multimediálny zážitok. Nízka hmotnosť a až 15-hodinová výdrž batérie robia z tohto tabletu ideálneho spoločníka na cesty. Podpora viacerých používateľských účtov ďalej umožňuje vytvorenie vlastného účtu pre každého používateľa v domácnosti a detský režim vám pomôže obmedziť dobu používania.

 
P10

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Veľký displej

Veľká 10,1" širokouhlá obrazovka s jemným FullHD rozlíšením vám poskytne špičkový obraz s tými najjemnejšími detailmi, takže ho nebudete chcieť dať z ruky. Kovové rámčeky a dvojité sklo prinášajú fantastický dizajn a hmotnosť len 440 gramov zaručuje jednoduché prenášanie a používanie na cestách.

P10

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Podpora viacerých používateľských účtov

Lenovo Tab P10 je tablet pre celú rodinu. Vďaka možnosti vytvorenia používateľských účtov si každý používateľ môže prispôsobiť tablet podľa seba a nainštalovať si na neho svoje vlastné aplikácie. A detský režim umožňuje nastaviť obmedzenia doby používania, takže budete mať istotu, že u neho vaše deti nestrávia celé dni.
P10

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Vysoký výkon

Lenovo Tab P10 sa nezadýcha. Je vybavený výkonným procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 450 s ôsmimi jadrami a taktom až 1,8GHz. Spolu s 4 GB RAM pamäte RAM tak získate obrovský výkon pre hranie najnovších hier a spúšťanie náročných programov. A 64GB úložisko ponúka dostatok miesta pre ukladanie všetkých dôležitých súborov.

P10

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Kvalitné reproduktory

Nechajte sa naplno pohltiť štyrmi prednými výkonnými reproduktormi. Vďaka technológii Dolby Atmos® vás obľúbené filmy vtiahnu do deja, takže si budete pripadať ako v kine. Pustite si záznam koncertu a budete si pripadať, ako by ste boli na mieste.

P10

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Dôraz na bezpečie

 Tab P10 ponúka zabezpečenie čítačkou odtlačkov prstov pre každého vytvoreného používateľa, čo zamedzí zneužitiu zariadení cudzou osobou. Vaše dáta tak zostanú len vaše a budú vždy dôkladne zabezpečené a to aj pri strate tabletu.

P10

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Veľká výdrž batérie

S Lenovo Tab P10 už nemusíte vysedávať pri zásuvke. Veľká batéria s kapacitou 7 000 mAh poskytuje až 15 hodín výdrže na jedno nabitie. A ak sa batéria vybije, bude vám vďaka podpore rýchleho nabíjania na nabitie stačiť len chvíľka.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 " (25,65 cm)
Rozlíšenie Full HD 1920 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 256 GB (262 144 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Qualcomm Snapdragon 450

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 9.0 Pie

Konštrukcia a farba

Výška 242 mm (24,2 cm)
Šírka 167 mm (16,7 cm)
Hĺbka 7 mm (0,7 cm)
Hmotnosť 440 g (0,44 kg)
Farba Čierna

Rad

Rad tabletu Lenovo Tab

Značka/modely

Značka tabletu Lenovo
Model tabletu TAB P10
Kód:  NT210h8h
Produktové číslo:  ZA440052CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14