Obnoviť stránku

Lenovo Tab K11 4 GB + 128 GB Luna Grey

209 €

Lenovo Tab K11 4 GB + 128 GB Luna Grey

Tablet Lenovo Tab K11 sa stane parťákom, ktorý sa ľahko zmestí do ruky alebo do menšej tašky vďaka svojim kompaktným rozmerom. Dovolí vám sledovať dianie online, zaznamenávať videá a robiť fotografie, ale aj pracovať s aplikáciami alebo hrať hry. Tablet disponuje 11" displejom, ktorý možno využiť na pracovné alebo študijné účely. Tí, ktorí majú radi hry či filmy, si tu tiež prídu na svoje. O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor MediaTek Helio G88. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 4 GB. Pre súbory, fotky aj videá je k dispozícii 128GB interná pamäť. Takáto pamäť vám vystačí na bežné používanie bez obmedzovania. Dostatočné množstvo energie dodáva batéria s kapacitou 7040 mAh. Iste vás zaujme svojou konektorovou výbavou USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack). Jeho ochrana vyhovuje stupňu krytia IP52. Tablet Lenovo náleží do radu Lenovo Tab.

Hlavné vlastnosti tabletu Lenovo Tab K11 4 GB + 128 GB Luna Grey

  • Nechajte sa rozmaznávať audiovizuálnym obsahom tabletu Lenovo
  • O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť ponúka kapacitu 4 GB
  • Tablet je vybavený 11" displejom
  • Bude sa hodiť konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Jeho ochrana zodpovedá stupňu krytia IP52
  • Tablet Lenovo je súčasťou radu Lenovo Tab
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane má rozlíšenie 13 Mpx
  • Tabletu Lenovo zaisťuje energiu batéria, ktorá má kapacitu 7040 mAh
  • Umožňuje nepretržitú prácu na dobu viac ako sedem hodín
  • Má k dispozícii drôtové nabíjanie s maximálnym výkonom 10 W
  • Na uľahčenie práce s grafikou, hranie hier či používania náročných grafických aplikácií je v tablete grafický čip Mali-G52
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť s pamäťovou kartou typu MicroSD vo veľkosti 1000 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní WiFi, Bluetooth, GPS a GLONASS

Vytvárajte snímky kdekoľvek a kedykoľvek

Výbava na fotenie v tablete zahŕňa 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx predný fotoaparát. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prináša značné výhody prisvetľovacia dióda. Táto funkcia je užitočná najmä pri fotení večerných či nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete získať dobre osvetlený portrét. Expozícia fotografie závisí aj od clonového čísla. Tablet Lenovo je vybavený f/2,2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Poskytne vám plytšiu hĺbku ostrosti, vďaka čomu je možné zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie.

Batéria tabletu vás nenechá v štichu

Tabletu Lenovo zabezpečuje energiu batéria s kapacitou 7040 mAh, ktorá zvládne prevádzku na dobu dlhšiu ako sedem hodín. Môže sa pochváliť drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 10 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií má vstavaný grafický čip Mali-G52, ktorý je vybavený dostatočným výkonom na požadovaný multimediálny obsah.

Tablet Lenovo disponuje slušnou pamäťou

Funkcie a operácie tabletu Lenovo ovláda operačný systém Google Android vo verzii Android 13. Android je známy svojou otvorenosťou a širokým spektrom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu zaujme svojou veľkosťou 4 GB, ktorá umožní hrať hry a zároveň pracovať s niekoľkými aplikáciami súčasne. Pre všetky vaše fotky, videá a ďalšie súbory je pripravená vnútorná pamäť vo veľkosti 128 GB, ktorá je navrhnutá pre náročných používateľov, takže vám umožní uložiť aj veľké množstvo dát a aplikácií. Pokiaľ vám pamäť tabletu napriek tomu nebude vyhovovať, môžete ju zväčšiť prostredníctvom pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou až 1000 GB.

Tablet Lenovo ponúka viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom má na starosti WiFi, Bluetooth, GPS a GLONASS. Tablet s podporou WiFi vám umožní pripojiť sa k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo zaisťuje rýchly prístup na internet v oblastiach s dostupným signálom. Tablet možno ľahko pripojiť k rôznym bezdrôtovým zariadeniam pomocou Bluetooth technológie, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez použitia kábla. Systém GPS (Global Positioning System) používa satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Tablet je vďaka tejto technológii schopný zisťovať presnú geografickú polohu, čo sa hodí pre navigáciu a ďalšie aplikácie. Hudbu zo slúchadiel si môžete užívať vďaka 3,5 mm Jacku.

Uvítate pridané funkcie

Vychutnávajte si život naplno s tabletom Lenovo. Určite oceníte prítomnosť senzora, ako je gyroskop, svetelný senzor a g-senzor na interakciu s okolitým svetom. Tablet je vybavený gyroskopom, ktorý určí polohu zariadenia a podľa toho vám otočí obrazovku na pohodlné používanie. Svetelný senzor meria úroveň okolitého osvetlenia a automaticky prispôsobuje jas a kontrast na displeji. Tak zaistíte optimálnu čitateľnosť a zároveň šetríte energiu batérie automatickým znížením jasu v temnejšom prostredí. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Presne rozpozná, či zostáva nehybný, hojdá sa alebo je vo vrecku osoby, ktorá sa pohybuje.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

gyroskop, svetelný senzor a g-senzor

Rozmery:

166,31 × 255,26 × 7,15 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

465 g

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11 " (27,94 cm)
Technológia displeja IPS

Úložisko

Kapacita úložiska 128 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB (1 024 000 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Gyroskop, Svetelný senzor, G-senzor

Fotoaparát

Svetelnosť predného fotoaparátu f/2
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 7 040 mAh
Model procesora MediaTek Helio G88
Grafický čip Mali-G52

Ďalšie vlastnosti

Funkcie Rýchle nabíjanie

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 13

Konštrukcia a farba

Výška 166,31 mm (16,63 cm)
Šírka 255,26 mm (25,53 cm)
Hĺbka 7,15 mm (0,72 cm)
Hmotnosť 465 g (0,47 kg)
Farba Sivá

Rad

Rad tabletu Lenovo Tab

Značka/modely

Značka tabletu Lenovo
Model tabletu Tab K11

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  NT210m3c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZADL0009CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02